VVIP Yang Terhormat

21.2.13

REZEKI LAGI DI TAHUN 2013

Syukur alhamdulillah..Tak sangka terpilih sebagai pemenang PERTAMA utk contest 1st Giveaway Ibu Amirul baru-baru ni. Saja try test sebenarnya. At the same time, nak support rakan blogger dan nak rapatkan ukhuwah sesama blogger. Tgk pengumuman pemenang dari Ibu Amirul kat SINI.

Terima kasih Ibu Amirul sebab sudi pilih saya sebagai pemenang. Syukur alhamdulillah. Rezeki baby agaknya. Hehehe. Semoga bertambah-tambah erat hubungan kita ye kak. In shaa Allah...

Utk pengetahuan korang, saya bakal menerima hadiah ni:

v
 
 
 
v
 
 
 
v
 
 
 
v
 
 
 
v

 
Mmg elok sgt2lah hadiahnya, sebab saya tak pernah tgk drama Adam & Hawa. Hehehe. Tasaba nak baca novel ni walaupun sebenarnya banyak lagi novel yg belum berkesempatan saya baca. Bertambah lagi satu koleksi novel saya.
 
Terima kasih sekali lagi buat Ibu Amirul. Bagi sesiapa yg belum mengenali beliau, jom singgah dan follow blog beliau di SINI. Mari kita berkenal-kenalan mengeratkan silaturrahim :)
 
Footnote : Saya suka membaca. Tu mmg hobi saya sejak sekolah lagi. Cuma kadang-kadang masa tak mengizinkan.

42 comments:

  1. murahnya rezeki.. tu untungnya ada anak... belum keluar dah macam2 dapat kan? dah keluar nanti rezeki lagi banyak tuhan bagi..

    ReplyDelete
  2. Wah blh la berdating dgn adam mukhris lps ni ye kak :) hehehe. Tahniah.

    ReplyDelete
  3. tahniah sue, rezeki anak la tu. pasni masuk contest banyak-banyak tau, mesti mudah menang, hehe...

    ReplyDelete
  4. Kalau sempat akak pos hari ni atau esok...
    Tq Sue

    ReplyDelete
  5. wah..dpt novel free la nampaknya...hihihi..tahniah kak.. :))

    ReplyDelete
  6. @Mooniqueen alhamdulillah. rezeki yg x disangka. selalu time preggy (dari anak 1st smpi skang) murah je rezeki tu. syukur syukur

    ReplyDelete
  7. @Orga thanks awk. insyaAllah, kalau berkesempatan atau rajin, bole la join. hehehe

    ReplyDelete
  8. @Rina Ellisa hehehe..kebetulan dpt hadiah novel dari ibu amirul. syukur!

    ReplyDelete
  9. @ayut syukur alhamdulillah ayut. rezeki rezeki. hehe. mekasih ya!

    ReplyDelete
  10. ermmmm...best tu dapat novel adam dan hawa..

    ReplyDelete
  11. Tahniah, terpilih sebagai pemenang :)
    Ros pun join.. tapi, teka salah.. hihiih

    ReplyDelete
  12. @ros_reeza hehe. thanks sis! aritu pun saya salah teka, tapi ibu amirul bagi klu dan bole teka lg sekali. bole pulak dpt jawapan betul. hehehe

    ReplyDelete
  13. wah! dapat novel, seronok lah. tahniah kak :D

    ReplyDelete
  14. tahniah sue,...mesti best baca novel golek2 atas katil..hehhe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara