VVIP Yang Terhormat

19.2.13

NUFFNANG 6TH BIRTHDAY BASH


Feeling the party buzz yet? Want to win exclusive invites to the most exhilarating birthday party of 2013? Follow these simple steps and you’ll be on your way to partying it up with us at our Nuffnang 6th Birthday Bash! Details -----> NUFFNANG
 
TERMS AND CONDITIONS:
  1. This contest is open to Glitterati Nuffnangers and NuffnangX users only.
  2. The Judge’s decision is final and binding. No correspondence shall be entertained.
  3. Be sure to RSVP when you’ve received our invitation. Failure to do so will result in invites being passed on to those in the waiting list.
  4. Kindly note that entrance to Lust KL is strictly for those aged 21 and above only. 
DEADLINE TO SUBMIT ENTRY: 12pm, 27 FEBRUARY 2013 (Wednesday)
 
Footnote : Bagi yg ada kelapangan, bolehlah follow simple steps yg Nuffnang sediakan kan kat website diorg kalau korang betul2 berminat nak join. Saya mmg tak dapat nak join sbb 2 Mac tu ada make-up job dan show dari pagi hingga ke sebelah malam. Last but not least, HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG!!!

19 comments:

  1. dpt email dari nuff jgk ... tapi tak join kot ... ***majuk nuff tak bg BE ... kikiki

    ReplyDelete
  2. saya jauh sangat....memang konpem tak join..huhu

    ReplyDelete
  3. tak bkak email lg...ntah2x dpt jgk..huhuhu

    ReplyDelete
  4. orang yang dapat berkepuk-kepuk jer join, kami yang ciput-ciput jer segan pulak, ahaha...

    ReplyDelete
  5. AJ dah submit isnin aritu...
    Heheheeh.....

    ReplyDelete
  6. Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. dapat juga emel ni tapi x ada kelapangan la..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara