VVIP Yang Terhormat

26.2.13

FOLLOWER KE-300!

Wooohooooo...dah ada follower yang ke-300 rupa2nya blog saya ni. Ala, xde la banyak mana pun, xde la beriban2 macam uolls punya kan. Hehehe. 

 

Follower yang ke-300 ni adalah:

Nama : Nur Fahz
Tinggal di : Nilai

Hanya itu sahaja info yang saya dapat dari Google+ beliau. Hehehe. Selamat berkenalan buat Nur Fahz.  Rajin-rajinlah singgah ke blog saya yang tak seberapa ni. Beliau pun tgh preggy skang ni tau. Dari mana saya tau? For sure la, dari latest entry beliau. Kalau korang nak berkenalan dgn Nur Fahz ni, jom terjah ke blog beliau.


Happy blogwalking!

Footnote : Semalam adalah episod terakhir drama 'Dalam Setiap Sujud'. Nak tau apa kesudahannya? Nnt saya update ok =)

33 comments:

  1. Replies
    1. ramai pun sbb suka join GA/Segmen/Contest. Kalau tak, mmg x ramai jugaklah

      Delete
  2. wah.... serentak lah plak.... follower akak pun 300 gak hari ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan. kebetulan pulak sama. hehehe. tahniah buat akak jugak ye :)

      Delete
  3. tahniah kak ^^
    btw kalau akak nak beli novel tu, FD boleh jual dgn harga RM20 termasuk pos daftar. tp ada conteng sikit lah dlm novel tu. bukan conteng apa, tulis nama je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mekasih FD.
      psl novel tu, mmg nampak menarik.
      tapi akak nak abiskan baca novel yg ada ni dulu.
      kang kalau bertambah2 koleksi, xtau nak baca yg mane satu.
      ape2 akak bgtau k

      Delete
  4. Replies
    1. selalunya sue akan buat blog review bila dpt no yg cantik. ehehehe

      Delete
  5. wahhh ramainya.... tah bile nak ade follower seramai itu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini pun amik masa jugak. bertahun2 lamanya. huhuhu. xpe, lama2 nnt dptlah, kena rajin join segmen/contest/GA

      Delete
  6. Ok la tu...
    Su banyak update cite best best
    Tu sbb ramai follow =)

    Apa citer ending smlm?
    Migrain, tak smpat nak tgk huhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la best mane pun nad.
      biasa2 aje. tp x bole lwn followers nad, beriban2 tu. hehehe

      nnt sue up entry k :)

      Delete
  7. Tahniah utk 300. Tahniah utk Fahz..
    Dalam setiap sujud. Happy ending akhirnya till jannah. I luv it :)

    ReplyDelete
  8. tahniah...apa lagi, suruh dia klik nuffnang cepat!!

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum sue..wahh di review pulak nie.Thanks diatas pernghargaan ini.Terharu seketika". ;).tahniah dari fahz atas peningkatan follower di blog sue.semoga lebih ramai lagi blogger2 yang akan singgah kesini dan seterusnya menjadi pengikut yang setia.In Shaa Allah..Happy blogging dear :) sue preggy gak ea?Fahz doakan agar kandungan sue sihat,sempurna,cerdik,dan jadi anak yang soleh..Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Fahz. hehehe. bertuah dpt no 300 tu. mudah2an persahabatan di alam maya ini berkekalan hendaknya. yup..ngah preggy, baru 20 minggu. thanks for the doa ye. sama jugak ngan fahz :)

      Delete
  10. Tahniah kak....
    Dah ada 300 follower... =D

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara