VVIP Yang Terhormat

11.1.13

THANK YOU NUFFNANG!!

Alhamdulillah..rezeki lagi. Kali ni ada 2 CPUV/BE yang tgh menari-nari kat blog saya ni. Salah satu darinya adalah Nilai University Open Day. Yang satu lagi tu, Watsons DHC. Al-maklumlah kan, dah hampir 3 minggu saya tak update blog. Tapi tgk-tgk Nuffnang tetap baik hati nak beri pada saya. Hehehe (Oppsss..tadi ni baru bukak Nuffnang, tgk2 ada tambahan lagi 1 iklan Maxis Q1 Hotlink. So, total CPUV/BE ada 3. Alhamdulillah..murah rezeki. Hopefully bertahan lama :D)
Terima kasih Nuffnang! Terima kasih juga pada korang yang tak jemu-jemu berkunjung ke blog saya yg suam-suam kuku ni. Hehehe ^_^

Kalau korang terjumpa iklan-iklan tu, sudi-sudikanlah klik klik klik ye. Hehehe. Mekacih!

Footnote: Till rite now, tak boleh upload gambar. Hampages sungguh! Ade Mozilla Firefox pun dia tulis problem loading page. Grrrrrrr!!!

21 comments:

  1. salam dan selamat pagiiiiiiii..tahniaahhhhh

    ReplyDelete
  2. wahhh ni rezeki baby ni sue heheheh..tahniah2.....moga2 terus dimurahkan rezeki okey....

    ReplyDelete
  3. smlm mmg tak leh... tapi hari ni dah boleh plak. tmpt awk takde chrome ker?

    ReplyDelete
  4. tahnaih sue... nk cli2k iklan xde lak kuar ni...

    ReplyDelete
  5. wah...bestnyer, takper...jom klik2 :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Akk gak masih tak dpt BE baru...huhuhu...

    ReplyDelete
  7. hi mummy gojessssss...! lame kite tak tanye khabar kan... harap sehat2 aje yer..:)

    ReplyDelete
  8. ISHH TAK PENAH PUN DAPAT CPUV.... REZEKI TU SU...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..ciksu ni update je survey tp ntah silap dimana tak da nya juga..hairan bin ajaib la ;D

    ReplyDelete
  10. AJ cam tak bape amik port je mende2 ni...
    Tapi bila orang cashout, jeles pulak tengok....
    Hahahahaha.... =D

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara