VVIP Yang Terhormat

11.1.13

TERIMA KASIH!!

Sebelum saya bercuti sakit dan bercuti rehat baru-baru ni, saya ada join beberapa GA dan Segmen anjuran kawan-kawan blogger. Tapi tak sempat nak update. Maklumlah, mood ibu mengandung ni lain macam sikit. Agak ke laut, pasang surut. Huhuhuhu

Terima kasih banyak-banyak pada kawan-kawan yang sudi menganjurkan GA dan Segmen. Ada juga yang sudi bagi cenderahati. Alhamdulillah..murah rezeki ibu mengandung ni. Hehe. Sebab tu saya seronok berblogging ni. Kita akan kenal ramai kawan-kawan baru walaupun cuma di alam maya. Korang mmg terbaik!

1. Cenderahati dari Blogger Mrs. Rongoks

Saya dapat ni coz Ika ada buat GA aritu. Dah lama dapat sebenarnya. Tapi saya tak berkesempatan nak buat entry. Bila saya terima je sampul dari Ika, bukak dan saya simpan dlm drawer. Esoknya bookmark (ada madah pujangga yg penuh bermakna) tu saya letak dlm novel, peneman di kala kebosanan. Mini kalender tu pula, saya letak dalam wallet. Mudah dibawa ke sana sini. Comel sgt tau! Thanks Ika! Hopefully, satu hari nanti kita dapat bersua muka. InsyaAllah :D


2. Giveaway Contest oleh Blogger Wantie

Haaa..kalau korang ingat lagi, saya pernah join GA anjuran Kak Wantie. Yang pun dah lama saya dapat dari tuannya. Saje teka try test mane tau jawapan saya tu betul kan. Hehehe. Walaupun jawapan saya agak sipi-sipi je, tapi kak Wantie sudi bagi hadiah ni pada saya. Terima kasih banyak-banyak ye kak. Semoga persahabatan di alam maya ini akan bertambah erat hendaknya...


3. Contest Kalendar 2013 Eksklusif dari Hazwan Hairy

Yang ni pulak, dah lama saya join contest ni. Hadiah dah selamat diterima sebaik saja saya masuk kerja awal minggu aritu. Disebabkan saya merupakan peserta yang sering meninggalkan jejak/blogger sporting (bak kata Hairy) baik di blog mahupun FB Hairy, secara automatik saya telah dipilih sebagai pemenang. Bukan kalendar je yang saya dapat, ole-ole dari Sarawak pun Hairy ada kirimkan utk saya. Comel sungguh kucing itu! Terima kasih ye Hairy! Boleh akak gantung kat office nanti. (Hai la Hairy. Bila la agaknya kita boleh jumpa ye. Padahal rumah kita xde la jauh mane pun. Hehehe)


4. ZakwanNayli's Birthday Giveaway by MamaZN (Nad)

Aritu Nad ada anjurkan GA ni. Saya saja-saja nak join. Nak support kawan-kawan kan. Tup tup Nad mintak details saya. Tak pulak saya ni banyak tanya kenapa dia mintak details tu. Tgk tgk ade sampul atas meja office saya. Sekali dapat fridge magnet gambar Zakwan & Nayli. Rupa-rupanya, kiriman tu dari Nad. Sungguhlah tak sangka kan. Dari alam maya kita boleh bersahabat. Semoga hubungan di alam maya ini akan bertambah erat ye Nad. Moga satu hari nanti kita akan berjumpa juga. InsyaAllah. Thanks for the cute FM! :)


Terima kasih semua! Semoga hubungan ini bertambah erat hendaknya walaupun cuma di alam maya. Harap kita semua dapat bersua muka satu hari nanti jika diizinkanNya. Amin :)

Footnote: Yeayyy!! Dah boleh upload gambar. Kak Cho Zila yg ajar soh guna HTML utk upload gambar. Lebih mudah. Kini entry-entry saya akan dihiasi penuh dgn gambar semula. Terima kasih ye kak! Hehehe :D

20 comments:

  1. Alhamdulillah...dh smpi! =)
    Hope sudi.terima ye =)

    ReplyDelete
  2. banyaknye hadiah..

    sebenarnya, sy da nazar nk bg sesuatu kepada follower sy yg pertama. da n sue adalah orangnya.. nanti ade masa, email address kt sy ye

    ReplyDelete
  3. as-salam ..
    tahniah :D
    murah rezeki tahun baru :D

    ReplyDelete
  4. byknya hadiah akak dpt..blh buat koleksi..hehe..itu ja mampu bg di tahun baru ni..hehe...doakan yg terbaik pasti ada lebih byk :-)

    ReplyDelete
  5. sama2..ika pom tringin gk nk jumpe.hehehe

    ReplyDelete
  6. Wow...comel2 semuanya...
    Jeles ummi...Ummi bz plak thn 2013 ni..x sempat nk join segmen..hehe

    ReplyDelete
  7. tudia aih.. bnyk nye yg akak dapat.. hu. tahniah ye akak.. =)

    ReplyDelete
  8. dh blh upload gmbar...!hihihi..byk hadiah dpt..kumpul2x.. :)

    ReplyDelete
  9. Wahhhh banyaknya akak dapat....
    Jeles AJ...
    Hehehehehe....
    Tahniah kak.... Tak nak jumpa AJ jugak ke? Ehhhh!!! *Sambil buat muka tak malu =p*

    ReplyDelete
  10. Tahniah Sue..comelnya Keychain dr Kuching tu..

    ReplyDelete
  11. wah bestnye, dpt byk hadiah...salam kenal dri blog mak dara ;)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara