VVIP Yang Terhormat

30.11.12

"CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE"

Sekali lagi mengejoinkan diri utk contest yang dianjurkan oleh Hazwan Hairy. Sape x kenalkan. Sebelum ni, saya dah menang contest2 anjuran HH. Alhamdulillah. Murah rezeki di situ. Kali ni saje nak cuba-cuba mane tau ade rezeki lagi. Hikkssss >_<

SYARAT-SYARAT:
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog Hazwan Hairy
3. LIKE page penaja : BOX CREATIVE
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini.

Mudah je kan? Terpulang pada korang nak buat karangan serba sedikit ttg blog Hazwan Hairy ni. Bagi saya, blog Hazwan Hairy ni padat & penuh dgn informasi, semuanya ada di sini. X percaya? Jom follow blog beliau.

Hadiahnya?
1. Kalendar Eksklusif 2013
2. Ole-ole dari Sarawak utk Top 5 blogger bertuah

Tarikh Tutup : 12.12.12

Selamat mencuba!

Footnote : Wahhhhh..tarikh tutup tu yg paling saya suka sekali. Sbb ape tau? Tu tarikh anniversary kami. But, we still not decided yet ke mane destinasi cuti-cuti cinta kami kali ni disebabkan sibuk dgn urusan pindah rumah dan persiapan peralatan barangan sekolah kakak. Any ideas nak ke mane?

46 comments:

  1. terima kasih akak sbb sudi create entry ni n sudi join,support blog hery dari awal smpai lah arini...tq juga sbb xpernah jemu2 dtg blog hery dan jd pengomen,reader,followers yg sgt sporting..scra auto akak dh dpt hadiah ni..hehe...slmt ulangtahun perkhwinan..kemna nk bercuti tu?heeee...

    ReplyDelete
  2. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    ReplyDelete
  3. alamak bestnyer... semoga berjayaler yerk sue...

    ReplyDelete
  4. gus luck kak sue.. ^_^

    psst:
    oh kak sue... blog kak sue dah berubah ye... cantik... ^_^
    lama tak singgah sini... sibuk sikit... ni baru sempat nak balas jejak...
    btw, sy baru perasan yang sy tak follow pun blog kak sue... just datang drop komen aje... baru hari ni sy follow... :)

    ReplyDelete
  5. Gd luck, KA x tau sempat ke idak nk join ni

    ReplyDelete
  6. blog dh btukarrrr!!hahaha..lame tak dtg sini..bru smpat arini...tp klu akak bt komen pop up lg best..hihihi...ayut join jgk contest hairy ni :)

    ReplyDelete
  7. HAZWAN HAIRY: tq so much ye dik. kita sama-sama support each other. semoga ukhuwah kita berkekalan ye :D

    KAK FIZA: tq sis!

    OUTBOUND MALANG: tq, saya dah balas kunjungan :)

    MIA KASSIM: tq dear :D

    CHO ZILA: mestilah best kak. sape nak bagi free. untung2 bole dpt kan. hehehe

    ANUM: tq dear

    SI MATATAJAM: tq!

    MS VELENTINE: tq ya :D

    ReplyDelete
  8. SHERWIEYNA: tq so much dear :D

    MAK DARA: thanks MD!

    BONI KACAK: terima kasih bang boni :)

    MIZ RUHA: oyeke..hehehe. ok xpe dik, thanks sudi baca celoteh akak k. thanks so much!

    ReplyDelete
  9. MAMA ARYAN: tq!

    MIMIE: tq sis

    KESUMA ANGSANA: xpe, masih sempat lg tu :)

    DWATY: tq ya!

    AYUT: ye ye. mood bertukar lagi. hehehe. good luck to u too ya!

    ReplyDelete
  10. dah list senrai peserta blh lah BW klo ada msa..hehe. :p

    ReplyDelete
  11. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  12. salam rendah diri
    AK dtg follow n dri segmen sme

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  14. Terjah sini dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  15. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  16. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  17. jeng jeng... datang dari contest yg same.. hee

    ReplyDelete
  18. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal,, daris egmen yg sama,, harap enjoy dan kutuk sikit belogisam k,, menepek disini,,belogisam

    ReplyDelete
  20. meera dtg dari contest yg same :) visit mine back?
    http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  21. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  22. follow sini dari segmen yang sama. jemput singgah ke http://www.pelengkaprusukiri.my/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    :D

    ReplyDelete
  23. salam :)
    datang singgah dari contest yang sama. good luck ye
    http://www.fatindiana.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    jemput join GA dari FD ^^
    boleh pilih hadiah tau :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  24. done follow..
    singgah la sini ye TQ :)
    http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  25. done follow..
    singgah la sini ye TQ :)
    http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  26. gud luck tau..sy pun join jugak..hikhik..ada mse jom jenguk blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html maseh :)

    ReplyDelete
  27. nice blog!
    singgah dr segmen yg sama..
    jemput singgah blog saya..http://safiyahezora.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    Happy blogging & Gudluck!

    ReplyDelete
  28. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara