VVIP Yang Terhormat

13.12.12

"SENARAI BLOGLIST DISEMBER 2012"

Assalammu'alaikum WBT. Selamat pagi semua!

Dgn rasminya, segmen bloglist saya telahpun melabuhkan tirai. Terima kasih yg x terhingga kepada yg sudi join segmen PERTAMA anjuran saya. Alhamdulillah. Ada jugak yg sudi nak join segmen dari blogger yg suam-suam kuku ni. Actually, saya x kisah pun berapa ramai yang nak join, asalkan saya dapat new followers dan berkenal-kenalan dgn mereka di samping merapatkan ukhuwah di alam maya. Kan seronok gitu? Hehehe


Baiklah. Tamo bebel panjang, jom kita tgk senarai bloglist utk segmen ni:
17. http://yangbaik.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

Seperti yg dijanjikan, top 10 pengomen tegar pun akan saya masukkan ke dalam senarai bloglist juga:
1. http://msvelentine.blogspot.com/ (TQ sbb sudi buat entry)
4. http://www.hazwanhairy.com (TQ sbb sudi buat entry)

Footnote : Kalau ada yg tercicir, mohon tinggalkan komen ye. Takut saya x perasan pulak. Maklumlah, kepala dok ting tong je ni. Hehehe. Then, korang semak jugak kat sidebar BLOGLIST DISEMBER 2012. Kot kot ada yg saya x masukkan dalam list. TQ!

49 comments:

  1. hee...
    blog kita tersenarai jgak la ..
    (^_^)

    ReplyDelete
  2. hehehe ada gak dalam senarai... tq dear...

    ReplyDelete
  3. Agak susah nak cari....
    Tapi akhirnya nampak jugak...
    Bloglist sempena anniversary pada 12.12.12, AJ no 12..
    Hehehehheh..... =D

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana telah add blog yangbaik.

    ReplyDelete
  5. sorry ye.. hopefully da bley view my blog

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  6. yeah..masuk list..oh MV top 10 pengomen rupanya..

    ReplyDelete
  7. follower yang ke 273...salam kenal...alahai x sempat nak join...;)

    ReplyDelete
  8. no 18 dan no 4..ada 2 di situ..hehe..mau bw smpai lebam :p

    ReplyDelete
  9. wah pengomen tegar rupenye! :)
    thanks suria! :)

    ReplyDelete
  10. Yeaaaaa....sy pun ada jgk.. Bestnya... Salam perkenalan...

    ReplyDelete
  11. tak tertinggal...tp nk komen jgk..ngehhh :) mekaseh kak...

    ReplyDelete
  12. Alamak sedihnyaaa blog kita tak tersenarailah..:(

    Apapun tahniah!

    ReplyDelete
  13. @Mayang ABDUL RAZAK hihihi. pasni saya dah bole selalu BW kt blog akak. senang dah :)

    ReplyDelete
  14. @Mrs Velentine hehehe. MV x perasan eh. cuba tgk kt sidebar tu :D

    ReplyDelete
  15. @Sya Kiffli hai hai. salam kenal juga. xpe, ada rezeki saya buat segmen/GA lagi :)

    ReplyDelete
  16. ramai yang join... tahniah kak... ^_^
    terima kasih sebab masukkan link blog sy... memang tak sempat pun nak buat entry... -_-

    ReplyDelete
  17. Blog akakpun tersenarai.. terima kasih Sue..

    ReplyDelete
  18. Lor...dah tutup ker. Tak sempat nak buat.

    ReplyDelete
  19. tq sue , Maaf sgt2 KA x sempat nak wat n3 sebab busy & bercuti !

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara