VVIP Yang Terhormat

13.12.12

"SEGMEN : BLOGLIST DISEMBER 2012 OLEH SURIAQISTINA"

(ENTRY MELEKAT SEHINGGA 12.12.12. SCROLL KE BAWAH UTK ENTRY TERBARU)

Assalammu'alaikum WBT. Hari ni baru start kerja after 3 days on medication. Siyes..preggy kali ni agak teruk. Sampaikan saya warded 1 hari sbb dehydration. Huhuhuhu. Maaflah kalau saya tak dapat nak BW dan komen kat blog korang seperti biasa. Saya akan cuba balas jejak ok :)

Tahun 2012 bakal berakhir, tahun 2013 pula akan menyusul. Dalam bulan Disember ini juga merupakan hari bersejarah buat saya, hari yang pasti tidak akan dilupakan sampai bila-bila. Hehehe. Dan begitu juga dgn segmen ini. Segmen ini adalah pertama kalinya saya ingin anjurkan. Cuma risau je la kalau-kalau takde yang nak join. Hopefully, ada la yg support ye. :D

Bagi menghargai jasa korang yang sudi follow blog saya, yang sudi luangkan masa untuk membaca celoteh2 saya dan bagi yang tidak jemu-jemu tinggalkan jejak di blog yang suam-suam kuku ini, so saya nak anjurkan segmen bersempena '3rd Wedding Anniversary' saya pada 12.12.12. Cantikkan no tu. Hehehe....


SYARAT-SYARAT:
1. Follow blog SURIAQISTINA dan SUWARA ENTERTAINMENT.
(Yang paling penting korang mestilah follower blog SURIAQISTINA. Xnak follow SUWARA ENTERTAINMENT pun xpe, tiada paksaan).
2. Buat entry bertajuk "SEGMEN : BLOGLIST DISEMBER 2012 OLEH SURIAQISTINA"
3. Jangan lupa tepekkan banner ke dalam entry korang ye.
4. Yang paling penting sekali, jangan lupa tinggalkan URL link entry korang kat komen di bawah ni ye.
5. Bagi yang berada dalam senarai komentar tegar, korang secara automatik akan dimasukkan ke dalam bloglist saya :)

TARIKH TUTUP : 12.12.12 (12.12 tgh malam)

Footnote : Saya memerlukan sokongan dari korang. Tanpa korang, siapalah saya blogger yang suam-suam kuku ini. Semoga segmen ini mendapatkan sambutan dari korang semua. Semoga melalui segmen ini akan merapatkan lagi ukhuwah sesama kita walaupun cuma di alam maya. Salam perkenalan dari saya buat new follower blog ini ya. Bagi yang telah lama mengikuti blog ini, pls do keep in touch ya!

59 comments:

  1. Hai Sue, kita pun nak & dah join contest Sue tuu..Harap-harap menang..kihkihkih...ni link nyeer http://jembalcastle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Gud lux!

    Suria, tolong pm alamat - nadyaewani@gmail.com

    Tq!

    ReplyDelete
  3. dah join :)
    http://nolynqoid.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  4. ok dah siap .
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  5. http://msvelentine.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  6. salam
    nak join sama ^_^
    http://kniedaz78.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  7. Join yek..
    http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  8. Take care.....insyallah akan dijoin...:D

    ReplyDelete
  9. join...

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  10. eh! blog akakn dh berubah lah..meriahhh..suka2....haaa yg bloglist ni nnti hery join tau akak...mesti n wjib join! tggu tau...

    ReplyDelete
  11. join!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  12. ngeh3x..ayut automatik la ni ea kak??hihihi..mekaseh!! :D

    ReplyDelete
  13. nyue singah n jadi follower ke 241 blog ni..heheheheh

    salam perkenalan akk...
    selamat bersegmen :))

    ReplyDelete
  14. Erk...blog berwajah baru ☺☺. Teruk tu sampai kena warded. Smoga morning sickness tak lama.

    Insya'allah...klo sempat nnt akk join.

    Take care.

    ReplyDelete
  15. Sy join yea akak :)

    http://onlinediaryfitryna.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  16. lynn nak joint tp lum sempat buat entry...huhuhu...

    ReplyDelete
  17. Wilma join :-)

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  18. yeay! sy join...

    http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  19. datang menjoinkan diri... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-oleh.html

    ReplyDelete
  20. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ayu join ye

    ReplyDelete
  21. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  22. tahniah dengan rezeki yang diberikan :)

    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  23. http://alizazril.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    sy pun join.. =)

    ReplyDelete
  24. tak mampu untuk join apa2 segmen pun sekarang... huhu...
    moga segmen kak sue mendapat sambutan...
    special buat hari anniversary nanti... ^_^

    ReplyDelete
  25. alahai x tau sempat x idak KA nk join. tahniah & moga dpermudahkan semua urusan ye

    ReplyDelete
  26. nanti kalau sempat azza join yer..skrg ney bz sangat sampai nak update pape pun xda masa...

    ReplyDelete
  27. join juga...
    http://yangbaik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. ANUM: jom2. sementara stok masih ada. hehehe

    JEMBAL CASTLE: tq kak for ur support. nnt saya update list k :)

    NAD@MAMAZN: tq dear. dah sent email :D

    LYNDA: tq sis! tunggu update dari saya k :)

    MRS. VELENTINE: thanks ya!

    ReplyDelete
  29. NORAIN UJANG: tq ya kak for ur support :D

    BONI KACAK: thanks bang boni!

    KNIEDAZ: thanks joining. nnt saya update list k

    MAYANG: tq sis!

    MIA KASSIM: hehe. jom join sementara masih awal lg ni. hehe

    ASMAR ARAFAD: thanks ya. tunggu update seterusnya :)

    ReplyDelete
  30. HAZWAN HAIRY: baik! hehe. mood baru dik, tu yg asyik nak tukar je :D

    AIMI SYAHIRAH: thanks so much. nantikan update list dari saya

    AYUT: yes yes!

    NYUE: thanks ya dik :)

    FIZA: tq kak. kalau ada kesempatan, jom la join :)

    FITRYNA: terima kasih ye. tunggu update list dari saya

    LYNN HAMZAH: xpe sis. next week tarikh tutupnya :D

    DUNIA WILMA: tq!

    ReplyDelete
  31. ZATIL HULWANI: tq ye dik for ur support :)

    AYUEJEAN: hehe. mekasih dik. nnt akak update list k :D

    AYUINSYIRAH: thanks joining!

    NURMUJAHIDAH: thanks ya :)

    DHIA DIRHAM: terima kasih. nnt saya update list k :D

    ZARIL: thanks! salam kenal

    MIZ RUHA: xpe dik. hehe. tq for the wish ya :)

    KESUMA ANGSANA: it's ok kak. next time boleh join ya

    AZZA AFDZAL: tq ye dik

    YANG BAIK: thanks joining!

    ReplyDelete
  32. semoga akak sihat2 je ye =)

    inshaa Allah akn join =)

    ReplyDelete
  33. join jga akak ghttp://www.hazwanhairy.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.htmlojes..hehe

    ReplyDelete
  34. http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html
    aida join

    ReplyDelete
  35. http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  36. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  37. Join join join heeee :)

    http://schaazman.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  38. Turut serta..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  39. Iera join n done following u ...

    http://snasirah88.blogspot.sg/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  40. ada masa lagini.. Insyaallah ada masa akak akan buat entrynyer... walau apapun akak tetap pembaca blog sueni ...
    akak kalau nak berBW mesti ingat kat sue punya.. sebab apa sue pun selalu singgah blog akak wlupoun blog akak yang adojer...

    ReplyDelete
  41. Nak join...
    Salam perkenalan dari
    http:ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. Salam...
    nurul join...
    http://nurul-fakhzan.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  43. http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html


    kia join ya kak:)

    ReplyDelete
  44. Salam,
    Hana join...
    http://hanamhaslan.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  45. Salam SUe,

    Rasanya tak sempat nak join... ptg ni dah nak gerak ke PD...huhuhu

    ReplyDelete
  46. salam..

    da join juga

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  47. ciksu join :D
    salam kenal

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete
  48. Salam ukhuwah..salam kunjung..join jugak lah..:)
    http://diarihatiku247.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete


  49. http://ibulala.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    alhamdulillah sempat join walapun kat opis x leh buka blog.

    ReplyDelete
  50. kak sue, ayu dah join... :)

    http://miaayuni.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara