VVIP Yang Terhormat

8.11.12

PROMO DI GROUPON. LET'S GRAB IT!!

Tertarik dgn promo-promo kat Groupon. Haaaa..mcm tau2 je kitorg yg kakitangan kerajaan dah gaji kan? Silalah berbelanja dgn berhemah k (pesanan utk diri sendiri ni sebenarnya. hihihihi). Geram gak tgk promo kat Groupon ni. Kebanyakannya berkenan di hati. (Baiklah, sila beringat-ingat ye haiya cik siti). Semuanya bertemakan gambar-gambar je :D

1. Studio/Indoor/Outdoor Photoshoot = RM75
Teruja sbb dulu mase wedding dah buat outdoor photoshoot kat pantai. Seronok sbb dapat berlarian di pasiran pantai. Kihkih. So, kali ni kitorg cadang nak wat studio photoshoot je dgn c kakak dan bambam, then diorg pakai costume yg memcm tu kan, confirm best!. Memandangkan cuaca skang ni yang x menentu, tu yg ingat nak wat kat studio je. Tapi masih hold dulu yg ni coz nak kena tanya hubby dan tgk bajet dulu cemane :)


2. 6 x 12R Poster = RM28
Haaaa..yang ni saya dah beli dah pun. Bkn 1 tau, tapi 2 promo sekaligus. So, total poster tu ada 12 keping. Yang ni nak buat skit utk gambar wedding kitorg, my solo outdoor photoshoot dan yg paling penting gambar anak-anak. ^_^

3. Personalised Hardcover Photobook = RM54
Yang ni banyak kali saya dok tangguh nak beli. Kali ni nye promo pun bole tahan murah. Saiz A4, 40 pages. Ok la tu kan. Tapi ngah berkira-kira lg nak beli ke x. :D

4. 4R Online Photo Printing = 100pcs@RM28
Murah giler kot. RM0.28 je sekeping. Album mmg dah sedia ada kat rumah. Esok la pikir nak beli ke tak. Hehehe. Bole buat koleksi gambar kakak dan bambam. Esp gambar kakak la. Sian kt dia. Gambar dia mase tecik sume ade kat rumah ex. Huhuhu. Satu pun xde dalam simpanan saya. Yg ade pun softcopy yg ntah kt mane2 cd nye sbb dok pindah randah dulu.

Beli beli jugak, tapi kena tgk bajet yg ade ni cemane. Tamo membazir. Membazir itukan amalan syaitonnirrajim. Kakak pun dah nak darjah 1 thn depan. Nak guna banyak duit. So, mmg kena berjimat-cermat :)

Nak tgk deal yang lain? Jom terjah GROUPON!

Footnote : Anak-anak tinggal kat rumah nenek sampai ari Selasa depan sbb weekend ni mummy babah bz dgn show. Rindunya kat mereka. C bambam celik je pagi tadi mula la mencari mummy. Ala shian2 dia. Huhuhu. Rindunya.... :'(

22 comments:

  1. geram jugak ngan groupon nyer deal nieh.... tapi tengok2 jerk.. lum terasa nak beli lagik..... hehe

    ReplyDelete
  2. salam singgah....n siap follow lagi :)
    kalau lapang2 jemput la singgah sini

    http://karukordjagaus.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. KARUKORD JAGAU: thanks ya! done follow u too. salam kenal :)

      Delete
  3. groupon mmg meng GILA kan kite... haishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. NM02: kannnn..kalau ade duit bnyk, mmg borong semua sekali. hahaha

      Delete
  4. Menarik nih.

    Alahaiii...siannya bambam, cari mummy yer ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. FIZA: mmg menarik pun. grab la satu. hehehe. tu la psl. tapi as long ade kakak ngan dia, ok la tu :)

      Delete
  5. menarik dan selalu gak groupon antar emel... tp lum penah terbeli lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMYRA: sama la ngan sue. rasanye baru 3 kali kot sue beli kt Groupon ni :)

      Delete
  6. wahhh sue pun kaki groupon jugak yeak...mcm kawan opis lieya sorang ni mmg rajin betul bergroupon...tapi die suke cari yg makan2 punye hahahahah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYA: ala dear. xde la kaki sgt pun. tapi lately ni lbh teruja nk beli yg bermotifkan gambar2 ni pulak. hehehe

      Delete
  7. Replies
    1. MRS VELENTINE: yes sis. ade show utk wedding :)

      Delete
  8. :) wah..dh planning dh tu....tp murah btul ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. AYUT: hehehe. kena planning betul2. baru bole beli :)

      Delete
  9. akak sll terpesona..
    tapi haritu akak der beli photoshoot studio murah ngat..
    masalahnyer dah booking date .. lepaihtu tak teringat yang kete
    satu lagi masuk workhop so takder transpot.. so rugiler..
    nasib murah..
    memang kena plan betoi2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: betul tu kak. ruginya!! saya pun pernah gak beli, tp langsung terlupa. tgk2 dah due date. huhuhu

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara