VVIP Yang Terhormat

8.11.12

MUTIARA KATA 05

Assalammu'alaikum WBT. Selamat pagi kawan2! Maaflah ye. Dah 3 hari saya x ke udara. Saya bercuti rehat since hari Isnin aritu. Hehehehe. Menyambut kepulangan ayahanda dan ibunda tercinta dari tanah suci Kota Makkah.

Alhamdulillah..mereka telah selamat tiba di bumi Malaysia pada hari Isnin jam 12.30 tengah malam. Apapun, kami bersyukur di atas kepulangan mereka yang sentiasa dinanti-nantikan (later saya akan update story mory tentang KAMI di KLIA dan kenduri kesyukuran)

Jom layan Mutiara Kata untuk hari ini.






26 comments:

  1. alhamdulillah....semoga parents sue mendapat haji yg mambrur....amin...alahai moga2 ade plak rezeki kite nanti menjadi tetamu Allah kan....sonoknye lahai.....

    mesti masing2 sonok dpt buah tangan nie kan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: insyaAllah dear. Moga2. InsyaAllah, ada la rezeki kita nnt. bak kata mak sue, x dpt g haji, dpt wat umrah pun syukur alhamdulillah. hehehe. oooo mmg sonok la dpt buah tangan yg bnyk tu. :D

      Delete
  2. Alhamdulillah...terubat kerinduan akhirnya ☺☺

    Nice kata² hikmah.

    ReplyDelete
  3. Patut la ama x nmpk sue.. =)
    Alhmdulillah parents selamat kembali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAMAZN: hehehe. menyepikan diri sebentar. syukur alhamdulillah :)

      Delete
  4. Alhamdulillah..selesai sudah ibadah haji parents sue...

    Ema pun ni curi-curi masa update blog..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. EMA: alhamdulillah. syukur dpt tgk diorg depan mata sendiri. hehehehe :D

      Delete
  5. kdg2 sy pn nagis gak..cm kta2 kat atas tu..hahaha..rindu ! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAZWAN HAIRY: menangis tu kadang2 pengubat duka lara. menangislah selagi boleh menangis :)

      Delete
  6. Nice sharing....alhamdulillah selamat sampai dah parents awak....

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah parent kamu dah selanat kembali ke tanahair. Semiga menjadi haju/hajah mabrur ye...

    Sweet quote.

    ReplyDelete
  8. mutiara kata yg mmg ptt slalu diingat :)

    ReplyDelete
  9. akak pun suka ngan mutiara kata..
    sebab rasa macam ehm.. betoi2 apa dikatakan...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara