VVIP Yang Terhormat

12.11.12

"Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com"

Assalammu'alaikum WBT. Morning kawan-kawan. Arini sure ramai yang bercuti ke? Saya tetap menjalankan tugas seperti biasa. Tapi agak sangap sikit coz bos bercuti rehat. Hehehe. Pagi tadi gerak dari rumah pun lewat dari kebiasaan, kul 7.10 pagi (Seksyen U5, Shah Alam) ke office (Jalan Duta) sampai kul 7.35 pagi. Seronok pulak driving dalam keadaan trafik yg agak lengang. Xde la terkejar-kejar. ^_^

Pagi-pagi ni nak join GA anjuran YanaYassin. Saya telah ditag oleh Kak Norain Ujang. Mekacih kak sbb sudi tag saya. Dah lama Kak Ain tag. Tapi saya x sempat nak update n3 lagi. Huhuhu.

Kalau korang berminat nak join, klik kat banner ye. Hadiah2 yg disediakan mmg sgt sgt menarik! Mana tau ada rezeki :)


Syarat-syarat GA ni:

1. Terbuka kepada semua blogger terutama BlogYY.
2. Buat entri dan tepek banner dan link kan ke entry YY.
3. Tajuk entri "Mega Giveaway Dari www.yanayassin.com.
4. Follow twitter YY dan fanpage BlogYY.
5. Letak link entry kat komen entry YY.

6. Pengalaman masam/manis dalam dunia blogging.

Since berblogging 2 thn yg lalu, saya dapat ramai kenalan. Dari 0 follower sampailah dah 200+ followers skang ni. Dan yang paling seronok, kita dapat berkenal-kenalan, bertukar-tukar idea/pendapat, berkongsi macam-macam cerita, saling tinggalkan jejak kat entri-entri dan macam-macamlah. Cuma yang kurangnya, bila kita dah follow someone's blog tu, kita mmg selalu tinggalkan komen dan BW ke blog diorg. Ade certain blogger tu, mmg akan buat kunjungan balas. Ada tu yg langsung tak BW ke blog kita. Diorg follow blog kita semata-mata nak tambahkan followers dan naikkan trafik. Haaa..ni semua saya x kisah sebenarnya. As long korang berminat dgn karya yg saya catatkan di blog ni pun dah syukur alhamdulillah. Tak nak tinggalkan jejak xpe. Saya tak kisah pun. Hehehe. Tapi kalau dpt tinggalkan jejak, lagi saya berbunga-bunga cinta tau. Ade jugak yg tinggalkan komen yg paling buat hati saya sedih ngan sorg 'ANONYMOUS' tu. Tapi watpe la nak bermusuh-musuh kan. Cuma kelakar je la. Blogger cam saya ni ade jugak yg dengki ke? If dia berani, tampillah ke depan dgn nama betul. Xyah la nak guna nama samaran. Hahaha. Ade aku kesah? Dasar hati kotor dan iri hati yg tinggi. (sendiri mau ingat la sape yg bermulut longkang itu! org cam saya ni pun ade yg iri hati kan. kelakar je). Itulah sedikit sebanyak pengalaman masam manis saya dalam dunia blogging.

Dengan itu, saya menge'tag' rakan blogger saya:


Footnote: Semoga berjaya bagi yang join!

30 comments:

  1. Replies
    1. NORAIN UJANG: thanks kak sbb tag saya. good luck utk akak jugak :)

      Delete
  2. good luck..abaikan pengkomen mulut longkang itu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. LYNDA CHE LAH: thanks sis. betul tu. saya abaikan je. kang klau layan, makin menjadi. hehehe

      Delete
  3. tq tag KA ye, kebusyan skrang ni , InsyaAllah join kalau ade masa ye.. & gd luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. KESUMA ANGSANA: xpe sis. take ur time. due pun lambat lg tu :)

      Delete
  4. Akak memang suka join Ga ni. I'Allah nak join gak la.

    Akak order cheezy wedges tu kat sini dik.

    http://greenyhouse.blogspot.com/2012/10/halal-cheese-powder.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. WANTIE: let's join kak! ok kak, tq for the info. nnt saya follow blog tu ye :)

      Delete
  5. :) smga berjaya kak....ayut tak cuti pon...keje jela mcm biasa.huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. AYUT: terima kasih dik. sama2 la kita berkhidmat utk negara ye. hehehe

      Delete
  6. good luck yerk.....
    thanx tag GA tapi masz xder twitter, boleh join ker yerk.. nak terjah tuan tanah jap... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MASZMADI: tq dear. xpe, try tanya tuan tanah dulu cemane. hehehe

      Delete
  7. Terima Kasih yunk sudi join GA YY , Memang banyak sebenarnya pancaroba dalam dunia Blogging nie. Banyak benda yang x disangka boleh berlaku. Tapi kalau dah minat, sanggup di harungi kan.

    *Good luck tau :))

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 229.

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

    Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. FARIZ REZA: wa'alaikumsalam. insyaAllah, saya akan balas kunjungan. terima kasih sudi follow saya ya. salam perkenalan :)

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara