VVIP Yang Terhormat

11.12.12

"I AM SORRY..."

Assalammu'alaikum WBT.
Saya nak mintak maaf sgt2 sebab x dpt nak singgah dan tinggalkan jejak kat blog korang seperti biasa.
Biasalah, mood ibu mengandung mmg mcmni. Ada pasang surutnya.
Preggy sickness yg agak teruk tu yg buat mood ke laut.
So, kalau saya berkesempatan, saya akan singgah blog korang.
Cuma bila tu saya x pasti coz keadaan kesihatan yg tidak mengizinkan
Mood x menentu, terasa seperti mau baring je....huhuhuhu
Selera makan semakin kurang, makan ape saje pun mesti akan bluweeekkkk balik. :'(



Weekend baru-baru ni, kami sekeluarga pulang ke Melaka menziarahi mak abah dan adik beradik.
X puas rasanya bersama mereka, masa seakan mencemburui kami.
Mak masak apa sahaja yg saya terasa nak makan.
Yg paling best, dapat makan mangga epal yg rangup! Sodap sgt!!!
Kesian gak kat mak, saya x dapat nak bantu kat dapur. (langsung x bole bau masakan. huhuhu)
Mak abah soh tinggalkan c kakak dan bambam kat diorg coz keadaan kesihatan saya yg sgt tidak memuaskan. (sob sob..sayu je nak tinggalkan diorg pagi tadi)


Semalam jugak saya berkesempatan buat pregnancy check-up.
Yg paling saya x sabar nak tgk, perkembangan baby inside.
Dapat dengar degupan jantung dia, ternampak jantung dia bergerak turun naik.
Kakak dan bambam seronok je bila tgk doc scan peyut mummy.
Tapi janin masih kecik lagi. Baru 1.5cm.
Syukur alhamdulillah.

Footnote : Bagi yg nak join segmen saya, masih ada masa lagi hingga 12.12 tgh malam ni. Promote jgn x promote k.. Love, Suria :)

20 comments:

  1. rehat banyak2..kalau dah tak larat, pejam mata atas katil jer :)

    ReplyDelete
  2. dah dapatler makan apa yang berkenan di hati yerk.. mak memang seorang yang hebatkan...

    ReplyDelete
  3. Ya Allah u pregnant ke? yeayyyyyy! tahniahhhhhhhhhh!!!

    hah jaga kesihatan tu elok2 tau..tumpang gembira untuk awak :)

    ReplyDelete
  4. take care awak...







    lama tak nmpk lalu kat traders?

    ReplyDelete
  5. Take care akak.. Rehat secukupnya. Mesti xsabar nk tunggu baby baru kan..

    ReplyDelete
  6. Take care ye Sue.. Rehat cukup-cukupnya..

    ReplyDelete
  7. ish tak pe la sue...kami2 paham keadaan org preggy ni mcm mane...mood mmg swing selalu ...ngan mabuk2 lagi...

    sue tak yah risau tang tu okey...rehat2 n jage diri dulu tau.....moga sue terus sihat sepanjang kehamilan key....

    ReplyDelete
  8. samela kite sue...keadaan diri membataskan segalanya..huuhuu

    alaa ade segmen ke..terlepas nk join..xpela..maybe next time..moga kita same2 kembali sehat seperti biasa..amin..

    ReplyDelete
  9. mesti diorag suke kan dpt tgk ad baby dlm prut mak dia...hihihi..moment indah :)

    ReplyDelete
  10. xpe jaga kesihatan ibu & bby tue yg penting

    ReplyDelete
  11. xpe jaga kesihatan tu penting..kawan2 faham

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara