VVIP Yang Terhormat

15.10.12

OH NO!!!!

Pagi-pagi lagi dah bukak blog. Tengok2 my pageviews dah '0'. Oh no!!!
Dah berpuluh ribu kot pageviews saya tu. Tengok semuanya dah hilang.
Tapi tadi view balik, ada la pageviews yg berpuluh ribu tu since berblogging.
Tgk2 bila view balik, jadi '11 pageviews'
OH NO NO NO NO!!!



Penat tau nak dapatkan pageviews yg banyak (walaupun ciput je).
At least, tu membantu menaikkan trafik blog saya yg suam-suam kuku ni.
Segala popular post jadi tunggang langgang. Apa ni?????

Korang hadapi masalah yang sama jugak ke?
Macamane boleh jadi mcmni?
Ada apa-apa info pasal ni x yg sedikit sebanyak boleh membantu?
Ada sapa-sapa yg dah buat report kat Google/Blogspot?

Footnote: Dengan segera check Nuffnang!!! Mujur x berkurangan RM yg dapat tu. Makin bertambah. Phewwwww..kelegaan di situ.

14 comments:

  1. samalh kita sue... tgh skit jiwa dngn blogspot ni !

    ReplyDelete
  2. ooo yer ker? x cek plak ari ni..... selalu cek jerk tapi ari ni macam x tercek... nak cek jap lah...

    ReplyDelete
  3. betul tu, sayapun terkezut nasib baik Nuffnang ok lagi..

    ReplyDelete
  4. betul betul...saya pon alami yg sama...blogspot tak betul kot harini?

    ReplyDelete
  5. haah pagi tadi blogspot cam x betull..tp skrg dh ok dah kan..

    ReplyDelete
  6. ok balik da..sis ok lg x? dia main2 ngn kita tu

    ReplyDelete
  7. Ramai yg komplen pasal nih. Tapi saya nyer ok jer. Blogspot tgh sengal lah tu. Monday blues agaknya..☺☺

    ReplyDelete
  8. Semua macam tu kak...
    AJ punya pun... =D

    ReplyDelete
  9. samalah kita... tapi malas nak pikir... sebab sebelum ni pun pernah terjadi... jangan sampai entri hilang sudah... yang tu memang mengamuk... hikhikhik

    ReplyDelete
  10. Mula2 M tgk pagi td terus rasa down ja nak berbelog..Nasib baik ptg ni dah ok..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara