VVIP Yang Terhormat

31.10.12

POKOK APA NI?


Haaaa...cer teka. Pokok apakah ini? Agak-agak boleh jawab tak? Hehehehe. Saje je nak buat korang mikirin pagi2 camni. Nak tau jawapannya? Tungggguuuuuu... ^_^

Footnote: Nantikan kemunculan blog baru saya :D

31 comments:

  1. Replies
    1. ANUM: cer teka. cer teka lagi. hahaha. mmg agak magic tetiba tgk pokok ni tumbuh dalam pasu tau

      Delete
  2. Alaa...tak tau lah. Tunggu jawapan jer lah nanti ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. FIZA: hehehe. baiklah. stay tuned for the answer ya :D

      Delete
  3. Pokoknya kok bisa dijawab...!!!
    ha...ha...ha.....

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. KESUMA ANGSANA: hehehe. xpe, nnt saya bagi jawapan k :D

      Delete
  5. Replies
    1. MRS VELENTINE: 1st time saya tgk pokok ni pun saya teka pokok kelapa :P

      Delete
  6. ha.. ha.. memang tak tau... lonjongjer...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. pokok daun palas atau pokok kektus yg masih kurus cekeding

      Delete
  8. Alamak tak pernah tengoklah..tapi nampak comel je pokok ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHERWIEYNA: saya pun x pernah tgk sebenarnya. tapi bila dia tumbuh, baru tau camnilah pokoknya. hehe

      Delete
  9. Replies
    1. SI MATATAJAM: hehehehe. x brp tepat. tunggu jawapan di next n3 :D

      Delete
  10. Replies
    1. KINARA KINATARA: hehehe. salah la dik. tgk next n3 ya utk tau jawapan yg betul. hehehe

      Delete
  11. dah tahu jawapannya..pokok kurma..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. EMA: hahahaha..x aci. dah tgk jawapan kt n3 yg baru tu :P

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara