VVIP Yang Terhormat

31.10.12

POKOK APA NI?


Haaaa...cer teka. Pokok apakah ini? Agak-agak boleh jawab tak? Hehehehe. Saje je nak buat korang mikirin pagi2 camni. Nak tau jawapannya? Tungggguuuuuu... ^_^

Footnote: Nantikan kemunculan blog baru saya :D

31 comments:

  1. Replies
    1. ANUM: cer teka. cer teka lagi. hahaha. mmg agak magic tetiba tgk pokok ni tumbuh dalam pasu tau

      Delete
  2. Alaa...tak tau lah. Tunggu jawapan jer lah nanti ☺☺

    ReplyDelete
  3. Pokoknya kok bisa dijawab...!!!
    ha...ha...ha.....

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. MRS VELENTINE: 1st time saya tgk pokok ni pun saya teka pokok kelapa :P

      Delete
  5. ha.. ha.. memang tak tau... lonjongjer...

    ReplyDelete
  6. Alamak tak pernah tengoklah..tapi nampak comel je pokok ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHERWIEYNA: saya pun x pernah tgk sebenarnya. tapi bila dia tumbuh, baru tau camnilah pokoknya. hehe

      Delete
  7. Replies
    1. SI MATATAJAM: hehehehe. x brp tepat. tunggu jawapan di next n3 :D

      Delete
  8. Replies
    1. KINARA KINATARA: hehehe. salah la dik. tgk next n3 ya utk tau jawapan yg betul. hehehe

      Delete
  9. dah tahu jawapannya..pokok kurma..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. EMA: hahahaha..x aci. dah tgk jawapan kt n3 yg baru tu :P

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara