VVIP Yang Terhormat

30.10.12

WHAT SAY U?


Rasa macam nak create new blog.
Now dah ade 2 blog:
2. Entertainment blog - SuWaRa Entertainment

Memandangkan saya dah start new biz, rasanya perlu asingkan biz ngan personal blog.
What say u?
Cuma yg menjadi persoalan:
Ada ke yg sudi nak follow?
Ada ke yg sudi nak beli?


Footnote : Kapla ada finin....

24 comments:

  1. kalo de wat biz better bukak blog lagi satu..
    insyaALLAH ada yg nak follow nti

    ReplyDelete
  2. elok gak buat asing2 ...kalo tak nanti dah bercampur aduk ngan bisnes n family matter kan....

    insyaallah, rezeki ade punye tu.....nanti kiteorg n the geng support ramai2 yeak heehehehehe...all the best dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: tu la psl. tunggu blog baru kita eh. ngah kekeringan idea lg ni :D

      Delete
  3. ema pun rasa cam nak buat blog satu lagi jer...tp kekangan masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. EMA: tu la. saya pun kekangan masa gak. blog entertainment tu pun x brp nak sempat update. huhuhu

      Delete
  4. elok asing2 kan
    takut kang reader fenin2 jugak, hehe ;)

    p/s:
    nak ramai follow other blog, buat la contest @ ga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAMAZN: betul tu. nnt kang al finin pulak semuanya. hehehe

      Delete
  5. nanti check url blog kat entry nie :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/special-entry-lucky-draw.html

    thanks ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. MRS RONGOKS: wah..terharunya! thanks so much ya :)

      Delete
  6. Buka blog lagi. Khas utk biz. Mesti ada yg follow & beli nyer.

    ReplyDelete
  7. mesti ada yg follow tu, KA satu blog pon x terlayan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KESUMA ANGSANA: hehe. tu la psl kan. risau tang tu je la nnt. hopefully bole manage la :)

      Delete
  8. Utk bisnes, better asingkan la... nnti mama isha follow ok :-)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara