VVIP Yang Terhormat

6.9.12

Sebarkan!!

Baru tadi terbaca blog Mama Ema pasal bibik lari tinggalkan bayi.
Mmg x reti bersyukur la orang-orang yg mcmni.
Kita dah bagi makan, pakai, tempat tinggal dan segalanya, lagi mau buat hal ngan majikan.

Kalau kat rumah tu xde anak2 lain la cerita.
Ni dia tinggalkan seorang bayi dan budak lelaki berumur 4 tahun bersendirian.
Pergghhh..kalau jadi apa-apa kat budak2 tu sape pulak yg nak bertanggungjawab?
Xtau la nak cakap camne org yg mcmni.


Dari FB adik ipar Mama Ema:

Mohon sebarkan ...siapa nampak @ terjumpa pembantu rumah warga indonesia ini hubungi saya 013-9426003..ini maid saya yg tlh melarikan diri dgn memakai cardigan hitam dan jean hitam..tq

Details, korang boleh view blog Mama Ema.

Footnote: Mujur xde terjadi apa-apa perkara yg tak diingini pada anak2 adik ipar Mama Ema. Ni lah masalahnye dgn pembantu rumah zaman skang ni. X reti nak bersyukur!

5 comments:

  1. terima kasih sue...sangat-sangat menghargai

    ReplyDelete
  2. hurm, bila x tolong kata kita kejam, bila dah tolong gini balasan dorang.. isk x baik sungguh

    ReplyDelete
  3. baca kat blog ema. memang menakutkan muka macam orang baik2...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara