VVIP Yang Terhormat

3.9.12

Happy Birthday Kakak! Today is Your Day!


Bingkisan buat Permata Hati Mummy

Kakak..
walaupun seawal usia 6 bln kakak tidak mendpt kasih syg seorang ayah
walaupun hanya mummy seorang di sisi kakak
walaupun hanya mummy yg besarkan kakak
walaupun seharian kita habiskan masa bersama
Namun...
kakak telah lalui apa yg x mungkin org lain lalui
kakak telah mempunyai pengalaman itu
kakak telah membesar dgn sempurna
Dan syukur alhamdulillah..
Kini..
kakak telah dikurniakan babah
yg saban hari menjaga makan pakai kakak di rumah
yg saban hari menghantar kakak ke sekolah
yg saban hari mengajar kakak di rumah
yg saban hari curahkan kasih sayang pd kakak
Syukur alhamdulillah..

Kini..
Kakak telah genap usia 6 tahun
Kakak telah bersekolah selama 3 tahun di tadika
Kakak telah pandai membaca, mengira, mengaji
Syukur alhamdulillah..
Semoga kakak diberikan kesihatan yg berpanjangan
Semoga kakak dilimpahkan rezeki yg melimpah ruah
Semoga kakak menjadi anak yg solehah
Semoga kakak menjadi insan yg berguna di masa akan datang.
Amin...

Salam Sayang di Hari Kelahiranmu
Ikhlas daripada kami,
Mummy
Babah
Adik Ayish

saat dilahirkan :)
2 bulan
1 tahun
2 tahun

4 tahun

5 tahun
One Happy Family! :)

Footnote: Setiap kali teringat kisah kehidupan saya membesarkan kakak sendirian, pasti airmata ini mengalir tanpa disedari...Semoga kakak kuat seperti mummy juga! Dan semoga kebahagiaan yg kami miliki hari ini berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin... :D

30 comments:

  1. sayunya...

    happy birthday kakak... jaga mummy ngan babah baik2... jgn nakal2...

    ReplyDelete
  2. takmo sedey2 ek..
    sepatutnya awak rasa syukur dan bangga dgn diri sendrik sbb berjaya mengharungi dugaan tu
    dan bersyukur lagi awak berjaya besarkan kakak dgn sempurna, alhamdulillah

    saya sebagai kawan baru rasa bangga dgn awak
    mmg salute n tabik kat awak
    moga ada banyak lagi kebahagiaan dalm hidup awak sekeluarga nanti...

    hepi bday kakak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. NAD@MAMAZN: thanks sis. InsyaAllah sis. Thanks for ur support :)

      Delete
  3. happy birthday kakak...belajar rajin2 yea..hugs utk kakak..

    ReplyDelete
  4. wow... selamat hari lahir tuk kakak juga... smg kakak sentiasa dilindungi, diberkati, solehan dan pintar k... hehe

    ReplyDelete
  5. akak tumpang sedih membaca..
    takperlah semoga terus kuat menghadapi cabaran2 mendatang..

    semua itu telah berlalu semoga kakak akan menjadi anak yang hebat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: insyaAllah kak. Semoga terus diberi kekuatan :d

      Delete
  6. ok.ok.ok.
    hampir nangis baca bingkisan mu itew..
    be strong! jgn sedih2, ok!

    KAKAK > HAPPY BIRTHDAY DEAR..!! (hugs & kisses dr Auntie Ann)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANN@HATIBERBUNGA: hihi..semuanya kenangan yg x mungkin dilupakan thanks awk! :)

      Delete
  7. selamat hari lahir kakak, luv fr untie KA, sue tabik spring KA pada ketabahan sue!. moga sinar bahagia berkekalan utk sue sekeluarga ye!

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir untuk kakak

    Muga jadi anak yang solehah dan berjaya kelak

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir kakak! kakak kena tambah macam mummy tau..

    Kad raya Mummy qistina baru sampai. thank you terharu sangat..hehe

    ReplyDelete
  10. tabahnya kak sue....selamat hari lahir kakak...semoga menjdi anak yg solehah n bahagia bersma family slalu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZATIL HULWANI: Dlm hidup ini ada psg surutnya. Kdg kita di atas kdg di bwh. Apa saja dugaan, kita kena tempuh dgn redha :)

      Delete
  11. alahai...touching lieya...tersentuh hati lieya....insyaallah moga sinar kebahagian sentiasa bersama keluarga suria yeak...amin

    selamat hari lahir kakak..semoga membesar menjadi anak yg solehah dan bijak...bahagiakan ibu bapa mu yeak kakak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: Ujian buat saya, saya terima dgn hati terbuka. Allah tau apa yg terbaik buat hambaNya. Thanks sis!

      Delete
  12. akak sue wat saya melelh airmata dah ....sebak lak baca enty nih...selamat hari lahir kakak..smga jadi anak yang baik tuh mama tau...mama kakak baikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAZWAN HAIRY: Jgn sedih2. Pengalaman yg mendewasakan. Tenkiu uncle herry. Adiah utk kakak xde ke. Hihi

      Delete
  13. sedih pulak bila sis cerita psl besarkan kakak sendirian dulu...anyway skrg dah jadi happy family..happy birthday kakak!! x sabar nak jumpa kakak lagi !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIZA RAZAK: Amin..moga kekal bahagia selamanya. Amin. Jom la dtg rumah kitorg :)

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara