VVIP Yang Terhormat

9.8.12

17th months old!

Masa berlalu dgn begitu pantas
Terasa mcm baru je mengandungkannya
Terasa mcm baru je melahirkannya.

Kini,
Bam bam dah berusia 17 bulan (1 tahun 5 bulan)
Dah berjalan dgn pantasnya
Dah berlari-lari ke sana ke mari
Dah mula ada butir bicaranya
Dah mula pandai minta itu ini
Dah pandai merajuk (kalau x dpt apa yg dia nak)

Syukur alhamdulillah..
Semoga anak2ku diberikan kesihatan yg baik
InsyaAllah..

Salam sayang,
Mummy, Babah & Kakak

Dia tunjuk Apu = Lampu
Kakak sayang adik :)
On your mark..Get set..GO!
Footnote: Misi malam ni (selepas tarawih), nak cari kasut baru utk kakak dan bam bam kat Uptown Kota Damansara. Kasut yg ada dah x muat, kaki diorg ni cpt besar pulak. hehe. Klau cari weekend/next week, confirm sesak giler. Harap ada yg berkenan di hati la.. ^_^

24 comments:

  1. sekejap je kan sis...
    best tue misi sis.. harap2 tercapai ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANUM: tu la, rase sekejap sgt. mmg best. seronok belikan things utk anak2. hehe :D

      Delete
  2. pantasnyer masa berlalukan.. nak beli kasut, ptg nnti KA buat N3 tips beli kasut yek hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KESUMA ANGSANA: betul tu. pejam celik je. ok, dah baca tips tu. mmg sgt berguna!

      Delete
  3. Happy 17th months old bam bam ☺☺

    Cari...jgn tak cari. Smoga jumpa yg berkenan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. FIZA: thanks dear. klau nak tau jumpa x jumpa, baca n3 seterusnya :)

      Delete
  4. wahh...cptnya mmbesar....cik siti ni da terbantut da...tak boleh da mmbesar.....baju yang 3 tahun lepas pun still muat...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. EIMAH SITI: wah..bestnye! x besar2. saya ni bila la nak kecik semula. hehehe

      Delete
  5. bam.. bam dah besar yeah... nanti pakai baju melayu mesti dah cantikkan...
    akak kasut untuk anak dah beli.. untuk mak belum laig...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: since last year dh pakaikan dia baju melayu kak. cuma this year, dptlh pakaikan dia sampin n songkok. :)

      Delete
  6. wah dah besar lahh, mesti dah makin aktif kesana-kesini jeer..nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. JEMBALCASTLE: mmg pun. membesar dgn jayanya. hehehe

      Delete
  7. seronok bila anak-anak dh besar kan...

    Add akak:
    Aselawati Che Ab Adziz
    No 215 Taman Teja Fasa 1,
    06010 Changlun Kedah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. PN. SHIELA: yup..mmg seronok pun. ok, kad dah dipos. tungggguuu!

      Delete
  8. Replies
    1. BABY(MAMA AMANA&ARIEF): tu la, saiz anak2 ni susah pulak nak cari. huhu

      Delete
  9. yeahh, suka anak-anak nanti..dpt kasut raya...hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAMAEMA: mmg seronok! bam bam siap suakan kaki dia kt kitorg. bila dh amik kasut, tp x test kat kaki dia, merengek2. haha

      Delete
  10. sekejap je..masa memang pantas berlalu..huhu..sedar tak sedar..dh nak habis bulan Ramadhan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAALID5035: betul tu. hrp dipanjangkan usia utk bertemu di Ramadhan akan dtg. insyaAllah

      Delete
  11. seronoknye beli barang raya untuk anak2. tak sabo dni nak rasa semua tu :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. ARDINI HUMAIRA: xpe dear. x bape lame jg lagi kan awk nk dpt baby. hehehe. pas dh ade anak nnt, mesti fenin nk pilih mane yg berkenan. sume cantik :D

      Delete
  12. seronok tgk anak2 membesarkan sue..
    nanti pasti kite akan rindu saat diaorang baby dulu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: ni pun dh terasa rindu zaman baby anak2. preggy moment mmg best!

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara