VVIP Yang Terhormat

7.8.12

Kad Raya buat Pengomen Tegar!

Assalammu'alaikum WBT. Morning korang! Acane puasa arini? Persiapan raya dah ready semuanya? Kami dah ready barang2 utk anak2, tinggal mak pak nye je yg belum ade lg. (anak2 diutamakan, mak pak serba sederhana je. hehe)

Saya ingin mengucapkan sekalung penghargaan buat pengomen tegar blog saya, ternyata korang mmg support blog saya ni. Tak lupa juga buat rakan-rakan blogger lain yg sudi baca walaupun tak tinggalkan jejak. Terima kasih sgt2, saya amat hargainya. Terima kasih jugak sbb sudi baca entry saya yg x seberapa ni. Hehehehe..

Tanpa anda, siapalah saya (bajet retis laaa sgt khennnn..) Tanpa sokongan dari korang semua, mesti blog saya ni suram, sunyi sepi je kan.

Jadi, sempena Syawal yang akan menjelma x berapa lama lagi, saya ingin memberikan KAD RAYA yang x seberapa buat 10 pengomen tegar bagi menghargai jasa baik korang yg sudi baca dan tinggalkan jejak di blog ni. Harap korang sudi terima penghargaan yg x seberapa ni. ^_^


Mohon jasa baik 10 pengomen tegar blog saya ni utk tinggalkan NAMA PENUH, ALAMAT PEJABAT dan NO TEL kepada e-mel saya suria1907@yahoo.com selewat-lewatnya pada Khamis, 9 Ogos 2012. Mana yang sebumbung dgn saya tu, saya akan hantar by hand kat korang. Hehehehe.

34 comments:

  1. Replies
    1. ANUM: sama2 sis. thanks kt awk jugak sbb sudi komen wpun n3 kdg2 mengarut. kihkih

      Delete
  2. Bestnya...tahniah utk mereka.

    Nak kad raya jugak, hehehe...

    ReplyDelete
  3. terharu nyee! tengkiu dear sue...yeayyy suke dpt kad raye :)
    (tak sangka la jd pengomen terbyk :p )

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: u're most welcome dear. thanks sbb slalu tinggalkan jejak :)

      Delete
  4. insyaAllah, sempat KA email details , neway tq dear !

    ReplyDelete
    Replies
    1. KESUMA ANGSANA: ok, saya masih menunggu details KA. yg lain2 semua dh email. hehehe

      Delete
  5. Alamak sedihlah pula nama kita tak tersenarai..;(
    Takpelah janji kita tetap kawan kan..hehehe
    Tahniah untuk mereka semua..;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHERWIEYNA MUZZAWER: ala, jgn la sedih2. kita tetap kawan kan :D

      Delete
  6. Replies
    1. MAK DARA: hehehe. teringat zaman kanak2 hingusan dulu berbalas kad raya. :D

      Delete
  7. sila hantar kat tingkat 2 (MEEC)....ekekek...

    ReplyDelete
  8. wah...dapat kat raya 2..thanks akk..1st tym nk dpt ni ^_^

    ReplyDelete
  9. wah nak dapat kad raya nieh... sonotnyer.....
    thanx sue, jap lagi masz email k.

    ReplyDelete
  10. tersenarai nama ema..terima kasih..nanti ema emailkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAMA EMA: ok dear. dah received pun. tgggguuuuu!!

      Delete
  11. Tahniah untuk depa yg rajin komen tu...best tu dapat kad raya

    ReplyDelete
  12. wah seronoknye! :)
    tahniah pada mereka yg dpt kad raya ;)
    hehhe

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...dpt gak kad raya...ingatkan tahun ni mmg tak dpt dah kad raya...maklum laa zaman teknologi IT ni....harapkan sms raye jek laaa ekekeekekek

    thanks dear...sat lagi lieya email okey.....mekasih byk2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: thanks kt awk jugak yg x jemu2 komen kt blog yg suam2 kuku ni. hehehe

      Delete
  14. ala tak der dalam senarai... takper cuba lagikan tahun depan....
    akakpun nak ucapkan terimakasih pada sue yang rajin datang blog akak yang tak seberapatu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: hehehe. xpe kak, xde dlm senarai x bermakna akak bkn pembaca setia blog ni. sama2 la kita ye. suka baca blog akak tau :)

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara