VVIP Yang Terhormat

17.7.12

Penyakit 'M' Melanda!

Assalammu'alaikum..

Arini xde mood nak update pape..
Arini xde mood nak cakap pape..
Arini xde mood nak buat pape kerja..
Arini xde mood nak wat pape pun..
Arini xde mood yg menyebabkan saya kemengantokan yg teramat!

Tetapi....
Arini tetap ADE MOOD nak jenjalan dan tinggalkan jejak kt belog korang..hehehe

Footnote: Semoga nenda kembali sihat seperti sediakala.. :'(

14 comments:

  1. hah ada M ker ari nie..... kalu dah ada M ni, ape2 pon x boleh kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MASZMADI: huhuhu..tu yg malas nak hapdet pape :D

      Delete
  2. xpe akak nnti dh ada mood bru buat kja....doakan tuk nenek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAIRY: klau M tu dtg, mmg xterbuat la jwbnye. haha

      Delete
  3. azza pun ada penyakit M melanda "Mengantu"..M jugak kan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. AZZA AFDZAL: owh..M yg tu mmg sokmo ade. hahaha

      Delete
  4. nasib baik masih ada mood utk bertandang..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAMAEMA: bertandang ke rumah jiran tu mmg satu kemestian :D

      Delete
  5. sm lah kak...penyakit M pon da dtg jgk neh...huuu...doa tok nenda

    ReplyDelete
  6. biasalahtu.... akakpun selalu gitu punya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: hehe..tau xpe. nak2 klau dh cuti lama, nk start engine pun payah :D

      Delete
  7. hihihi...standard tu...mmg kdg2 x de mood...mcm saya skrg ni...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SYUHADAH: wahhh..ramai sungguh yg xde mood ye. jom jom kita back to normal :D

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara