VVIP Yang Terhormat

13.7.12

VOTE for me plssss!

Ok, korang dah sedia maklum saya telah mengejoinkan diri dalam contest anjuran Hazwan Hairy. Hehehehe. Syabas bette sbb terlebih rajin mengejoin. :P

So, need your help utk vote LIKE for my blog header utk contest ni. So, pls vote LIKE for me tau. Sayang korang ketat-ketat!

My blog header :)

Footnote: Ketidaksabaran mau pulang sbb malam ni nak gerak ke Melaka. Ade performance di sana. Sambil2 tu dpt balik rumah mak. Nenek rindu kat cucu ni. hehehehehe ^_^

22 comments:

  1. alahai,.. gud luck, semoga berjaya yer.... akak malas nak menjoinkan diri sebab jarang ada luck,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. AIMANIMAN: ala kak, saya pun saje try test. mane tau ade rezeki. ade rezeki adelah, xde xpe. hehehe. thanks ye kak :)

      Delete
  2. Replies
    1. BABY(MAMA AMANA&ARIEF): ok ila. thanks so much tau. terharu sesgt! :D

      Delete
  3. goodluck k.sue..yana takleh nak vote takder fb dah..huk3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PRETTYWRITE: thanks dik. xpe, ur wish pun dah cukup buat akak rase terharu. sob sob. hehehe :D

      Delete
  4. eh mcm mna sy blh xpersan yg ni?..sob..all the best akak...i no u can do it..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAIRY: sob sob..sedihnya..boleh dia x perasan..kihkih..btw, thanks so much dik. tp x mampu nak tandingi mereka2 yg dh beratus2 LIKE tu. jeles sungguh!

      Delete
  5. alah fb kene block lak kat opis...tak dpt nak klik2...nanti try bukak kat henset lak...

    ape2 pun all the best~

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: thanks dear. terharu sgt2 dgn sokongan awk tau. thanks so much :D

      Delete
  6. Replies
    1. LIZA RAZAK: oh my! thanks sis. really appreciate it :D

      Delete
  7. takde fesbuk...

    sekian terima kasih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK WAHIDA: hehehe..xpe, ucapan dan semangat pun dah memadai :D

      Delete
  8. oooo akak dah tau silap akak kenapa susah beno nak masuk sini... lepaihni senangler selalu bagi komen di sini...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara