VVIP Yang Terhormat

18.7.12

Kami ♥ Solivite!

yeay!! kami dpt minum solivite!
dap dap sungguh :D
siapa cepat abiskan, dia menang!

****************************************************************************************************************************

Eh, sebelum terlupa. Korang jangan lupa vote saya tau. LIKE LIKE dan LIKE lagi. Klau ade 100 followers, dah 100 LIKE kan. Silalah support saya if korang rase my blog header tu cantik dan suuuwiiiittttt. hehehehe. Thanks korang!!
Klau terjumpa my header ni, silalah LIKE ya!

14 comments:

  1. anak2 mmg gemar ni termasuklah vitagen, yakult dn yg sewaktu dengannyer. Wish u selamat berpuasa, dan doa KA segala amal ibadah kita sama2 akan diterima ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. KESUMA ANGSANA: betul3. semua tu mmg sedap. selamat berpuasa juga buat KA. moga2, amin :)

      Delete
  2. alolololo comelnya dia...sya suka minum ni gak kak..smnjk artu mak beli kat bdk yg mak ngasuh..haha..sedap..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAIRY: hehehe..akak pun suka jugak. sedap dap dap kan!

      Delete
  3. sdp ker??? anak2 Mira x penah lak rase solivite ni... sellau tu vitagen atau yakult je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMYRA: sedap dear. vitagen n yakult pun sedap jugak. kami minum je semua tu. hehe :P

      Delete
  4. isha pun suke solivite!

    sue, ida ade tag sue kat sini tau :
    http://ieedaz.blogspot.com/2012/07/give-away-by-b2b-collection.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: ye ke. ramai jugak yg minat kan. hehe. thanks tag kita dear! :)

      Delete
  5. Replies
    1. ANUM: hehe..yeke? c kakak la yg beria2 nak minum aritu. adik dia pun terjebak sama. :D

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara