VVIP Yang Terhormat

23.11.15

SEGMEN JOM KENALI FOLLOWER ANDA

Assalammu'alaikum WBT.

Selamat pagi kawan-kawan. Lamanya tak update blog. Nak update selalu, asyik la tak berkesempatan. Sekarang lebih tumpukan kepada FB dan Insta je. Dengan kerja hakiki lagi. Memang la tak menyempat. Huhuhu...**sigh**

Buka-buka blog pagi ni, tengok nama kita kena tagged oleh sis Shiela Adziz. Mekasih sis sebab sudi tagged nama kita. Dah lama rasanya kita tak jengah blog sis dan kawan-kawan yang lain. Mahap la kawan-kawan semua. -_-'

Ok, saya amat berbesar hati bilamana kawan tagged nama kita. Plus dah lama tak join segmen. Hehe. Jom, kita tengok syarat-syaratnya :)

(Klik di banner untuk keterangan lanjut)

SYARAT PENYERTAAN :

1. Follow Blog Mawar Assufi dengan seikhlas hati ya. (DONE!)

2. Like Page Nuri Assyaurah Gallery (DONE!)
(FB saya : Suria Qaisara)


3. Dan cerita serba SEDIKIT saja mengenai anda.

** Menetap (Negeri) : 
Berasal dari Negeri Sembilan dan Melaka, menetap di Shah Alam.

** Kerjaya/Study : 
Bertugas sebagai Setiausaha Pejabat di salah sebuah agensi Kerajaan di Jalan Duta. Merupakan usahanita dalam bidang MUA (Makeup artist), menyediakan perkhidmatan andaman, menyediakan perkhidmatan sewaan busana pengantin, menyediakan perkhidmatan pelamin juga bertindak sebagai pengurus kepada suami yang merupakan seorang pemuzik, sekaligus bertindak sebagai pengurus syarikat SuWaRa Entertainment.

** Sebab Anda Blogging : 
Untuk menambah kenalan, di samping menambah jaringan perniagaan.

** Pernah Join Mana-Mana Blogger Club? 
Tidak pernah :)


4. TEMPOH SEGMEN : 20/11/15 - 30/11/15


5. Tag 2 Orang Kawan Anda: (DONE!)
Anum

6. Jangan Lupa. Letak Entry Link anda di blog Mawar Assufi ya ^_^ (DONE!)

12 comments:

  1. Salam ukhuwwah.. Alhamdulillah. Terimakasih join yaa ^_^

    Duduk Shah Alam yaa.. Hehe. Saya ulang alik pi UiTM Shah Alam saja.. Saya rasa mcm familiar je dgn SuWaRa tu sis suria.. ehheee

    Makeup retiss gitew... Mesti cantik air tangan sis kan? hehee. Ada sis letak FB Page ke? Kot2 boleh terjah mcm Melodi kerr.. hhehe

    ReplyDelete
  2. Alamak, Sue! So sorrylah akak tak dapat nak join segmen ni. Akak ni kalau disuruh like FB atau media sosial yang lain memanglah tak dapat sebab akak tak aktif pun kat mana-mana kecuali berblogging. Terimakasih tau tag akak tapi maaf sangat tak dapat nak join sama. Next time kalau ada peluang (dan syaratnya mudah aje) nanti akak join ya @_@

    ReplyDelete
  3. Hai, salam perkenalan.
    Jom singgah sini pulak ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete
  4. Jemput singgah rumah kwn2 yaa :)

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

    ReplyDelete
  5. menarik segmen.. smga ukwah terjalin.. saya blog walking list2 dari sgemn tu.. salam perkenalan.. follow #414

    ReplyDelete
  6. ooo baru ku tahu ko orang negeri sembilan...
    n.9 kek mano?

    ReplyDelete
  7. Orang nogori lah hehe . Salam kenal :) http://farahanasharif.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete
  8. Salam awk...saya datang dari segmen yang sama....jejalan kenali rakan blogger...hihihi

    nie link saya http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    Oh duduk di SHah Alam ye...En.Somi belajar di UiTM Shah Alam satu ketika dahulu..ahaks...saya belajar di MMU Cyberjaya....jarang ke Shah Alam tu...salam kenai tau.

    Wow ada business sendiri...bagus nye...semoga terus berjaya ye ;-)

    saya follow awk jugak tau ;-)

    ReplyDelete
  9. wah banyaknya kerja akak...chaiyo!
    salam kenal dari saya..^_^

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara