VVIP Yang Terhormat

21.10.15

PAKEJ PELAMIN MINI, BUSANA PENGANTIN DAN MEKAP RESEPSI BY SURIA QAISARA BEAUTY TOUCH

Assalammu'alaikum WBT.


Hari ni just nak update perkhidmatan mekap dan pelamin mini yang kami sediakan. Pelamin mini ni sebenarnya dah lama start, tapi sebelum ni dengan partner. Kali ni kami sendiri yang pasang, kami sendiri yang punya barang, kami sendiri yang dismantle. Hehehehe. 

Disebabkan ramai bride-to-be yang inginkan pakej budget, makanya kami laburlah sedikit wang untuk memulakan perniagaan pelamin dengan hasil tangan kami sendiri. Syukur alhamdulillah, telah mendapat sambutan yang agak luar biasa.

Jom kita lihat hasilnya :D

Sebelum dan selepas



Pakej pelamin mini, busana pengantin L&P dan mekap resepsi untuk majlis perkahwinan Akma dan pasangan :)

Feedback dari pelanggan kami..Alhamdulillah.. :)

Jadi, bagi bride-to-be yang berminat dengan perkhidmatan yang kami sediakan, jangan malu jangan segan, boleh Whatsapp saya 0142379783 untuk keterangan lanjut.

5 comments:

  1. Allhamdulillah... cantik make up sis :) lama tak singgah sini....

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni semua pun mahal, Sue. Kalau ada pakej bajet macam ni senanglah sikit hati pengantin. Dahlah sekarang ni kalau nak buat majlis tak dapat nak harga-harga murah. Semoga Sue sukses dalam bisnes ni ya!

    ReplyDelete
  3. Cantik hasilnya...semoga terus berjaya sue

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara