VVIP Yang Terhormat

12.2.15

#TEASER


Assalammu'alaikum WBT.


Meh kita kasik #teaser dulu. Later kita story mory morning glory wokay. Kalau tak arini, esok kita update. Banyak benda perlu disiapkan dalam satu masa skang ni, so kasik settle satu persatu. 

Kepala plak tengah sakit akibat ketidakcukupan tidur malam tadi, dak tomei #ZayyanNourkhalish meragam nak tido melekap dekat mommy. Hehehe

#okbai


7 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria. wahh comelnya kek..

    ReplyDelete
  2. cepat sikit..jgn biar teaser lelama sgt..hehe...

    ReplyDelete
  3. Bab bagi teaser ni yang tak menahan nak tahu apa cerita selanjutnya :) Ada kek tu.... cepatlah bercerita sebelum idea jadi basi ya, Sue ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara