VVIP Yang Terhormat

9.10.14

"PENCARIAN IKON MUSLIMAH 2013"

Assalammu'alaikum WBT.

Syukur alhamdulillah. Diberi peluang untuk menyertai pertandingan Ikon Muslimah 2013 sebagai MUA pada 12 Januari 2014 bertempat di Kelab Golf Bangi. Saya berpeluang berkolaborasi bersama model muslimah Fieyza Eyza. Tema pertandingan adalah beautiful/kecantikan. 

Walaupun tidak memenangi apa-apa dalam pertandingan tersebut, sekurang-kurangnya saya dapat timba pengalaman dan ilmu berkaitan dunia solekan ni. Seriously mmg satu pengalaman yang baru dan berharga bagi saya kerana sebelum ni, saya hanya dapat makeup job untuk majlis perkahwinan sahaja. Saya akan gunakan pengalaman ini sebaik mungkin untuk majukan diri lagi dalam bidang ini. InsyaAllah..

  




Apa yang paling penting, saya buat apa yang saya minat bersesuaian dgn bakat yang Allah SWT dah beri ni, tak mungkin akan saya sia-siakan. Syukur alhamdulillah kerana en asben sentiasa memberi dorongan, sokongan dan galakan selama ini. Siap dia bagi modal lagi masa mula-mula nak start dulu. Mudah-mudahan Allah memberi ruang dan peluang lagi kepada saya untuk berjaya di masa-masa akan datang. InsyaAllah.. :)

************************************************************************************************

Bagi yang masih tercari-cari MUA atau jurusolek untuk sebarang majlis, sekarang saya ada buat promosi tau. So, save ur date with us now!

Tel/SMS/Whatsapp:
SURIA 014-2379783

23 comments:

  1. Replies
    1. tq mai..alhamdulillah..1st time join pertandingan gini

      Delete
  2. tahniah dan selamat maju jaya dalam ape jua kerjaya yang kamu lakukan

    ReplyDelete
  3. cantik solekan sue...next year cuba lagi yer...

    ReplyDelete
  4. Congrats wpun tak menang tp dpt pengalaman yg berharga kan..

    Salam ziarah dan salam perkenalan dari saya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..pengalaman yg sgt berharga walaupun rata-rata MUA yg join tu semua dah ada pengalaman..kita newbie je masa tu..hehe

      Delete
  5. tahniah yer. moga terus maju dalam bidang yang diceburi. cantik make up tu tau.

    ReplyDelete
  6. tahniah mgkn rezki sue takde kali ni. boleh cuba lg kan ! u go girl

    ReplyDelete
  7. yang penting... pengalaman tu kan! tak boleh dibeli!

    ReplyDelete
  8. takpe kak, yang penting pengalaman, next time boleh masuk lagi contest

    ReplyDelete
  9. Cantik Sue make-upkan model ni. Berubah betul wajahnya. Beruntung ada skil istimewa macam ni, Sue. Keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..bakat yg dicungkil, kalau x digunakan rasa sayang pula kan..hehehe..tq kak

      Delete
  10. Pengalaman tu penting...kemenangan adalah bonus...all the best in the future dear...

    ReplyDelete
  11. good luck akak..
    sy suka tgk org mekap j.nk mekap sndiri kurang suka.hihi..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara