VVIP Yang Terhormat

5.9.14

MEKAP BERTANDANG DIANA @ BANDAR TUN RAZAK, CHERAS


Assalammu'alaikum WBT.

6 April 2014
Bandar Tun Razak, Cheras

Syukur alhamdulillah. Pelanggan kali ni dapat contact no saya dari FB All About Majlis Perkahwinan. Siapa sangka kan, dengan hanya menulis komen kat status yang pelanggan-pelanggan up kat group tu, membuahkan hasil yang positif. Maju setapak langkah lagi ke hadapan. Syukur syukur...

Diana inginkan mekap ala-ala arabic. So, kita banyak main mekap kat mata utk serlahkan matanya yg agak sepet. Hehehe.



Tak sah kalau tak bergambar dgn pengantin. Terima kasih kat Akmal selaku official photog sbb sudi berkongsi gambar kat FB akak. Sampai skang kitorg masih berhubung jika ada job yg berkaitan. MUA dan photog mmg perlu jalin hubungan perniagaan, baru senang nak maju. Mudah-mudahan..insyaAllah..


 

Sweet couple kan diorg ni..pengantin lelaki pun saya wat touchup skit supaya kulit tak nampak berminyak. Just pakaikan loose powder je. Diana still berhubung dgn saya kat FB dan dia sedang mengalami morning sickness. Hehe. Awal2 preggy mmg gitulah kan.

Selamat pengantin baru buat Diana dan Syahmie. Semoga hubungan kalian berkekalan hingga ke akhirnya.. :)

Footnote : Oh ya..lupa pulak nak bagitau..kebanyakan clients saya, tak nak cukur kening. Ada tekniknya..saya guna teknik gam. Senang je..Google search k..hehehehe

Suria Qaisara Beauty Touch
Whatsapp 014 2379783

14 comments:

  1. Replies
    1. hehe..mmg pengantin request nak mekap ala2 arabic.
      thanks so much ya :)

      Delete
  2. nice and i loikeee...sue jom main make-up2 satu hari nanti...hik hik hik... cer transform i pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom beb! kita on je..dah lama gak tak conteng2 muka org ni.. :D

      Delete
  3. Mmg beza sangat rupanya. Cantik sue make up kan :)

    ReplyDelete
  4. cantiklah mereka. :) baju tu warna JDT, merah biru :)

    ReplyDelete
  5. Cantik mekap pengantin ni, pengantinnya pun memang dah cantik kan!Tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..natural beauty dah pengantin ni..tq sis :D

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara