VVIP Yang Terhormat

18.9.14

K.A.M.I

Assalammu'alaikum WBT.

Moh le nak #throwback skit aktiviti kami semasa bulan puasa aritu. Weekends kami dipenuhi dengan aktiviti menemani encik babah buat persembahan sempena promosi barangan Hari Raya di pusat membeli belah. Tapi kat Great Eastern Mall je yang agak menarik deco nya, lain-lain tempat banyak gambar babah tengah buat persembahan.

Seronok woooo..babah buat persembahan, anak-anak bebas ke sana ke mari dengan pengawasan oleh mommy diorg ni. Penat? Biasalah tu, even anak sorang pun orang cakap penat kan. Apatah lagi yang dah beranak 3 ni. Dgn mana karenah si kakak, abam, tak kurang hebatnya ragam si comel Zayyan. Hehehe. Nanti anak-anak dah besar, mesti kita akan rindu moments macamni. Betul tak ibuk ibuk semua? :D

Arini nak kurangkan berceloteh panjang lebar. Moh le layan gambar-gambar sedas dua dari kami anak beranak yg mmg gila kamera. Peace! ^_^




Kalau bab bergambar, serahkan kepada kami. Memang havoc la tempat tu. Ni dak tomei Zayyan belum dapat kaki lagi. Esok dah dapat, siaplah. Jenuh mommy babah nak kejar. Nanti saya update perkembangan terbaru Zayyan k.. :D



Encik babah sedang beraksi dgn persembahan angklungnya. Jatuh chenta dolu dolu pun masa dia tengah buat persembahan. Terus dia minta phone no kita. Auwwwww..dia pandang2 jeling2 kita dari celah2 angklungnya itu..suiiitttt sgt kan? Ehhh..terimbau kenangan chentan chentun pulak.. Hehehehe

Till then, happy working my friends!

Footnote: Saya akan cuba jejak balas kat blog kawan-kawan ye. InsyaAllah..cuba mencari ruang dan peluang untuk tinggalkan jejak kat blog uolls..hehehe

20 comments:

  1. Replies
    1. hehe..anak2 la yg paling seronok kalau ikut babahnya g show..

      Delete
  2. Wah respect lah dengan en hubby sue ni.. pandai main angklung yg banyak tu ye...
    Terimbau pulak memori memula berkenalan ye Sue..
    Cantik deco kat Mall tu ye.. sakan bergambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak. bakat kurniaan dari Allah..tak ramai yg diberi anugerah mcmni.. :)

      Delete
  3. Okey tak mahu komplen penat lelah mengejar anak-anak dalam shopping mall :) Orang anak tiga boleh handle, kita anak dua jek :D Alahai, so sweet mengenang saat jatuh cinta, habis dah kisah teman babahnya buat persembahan *__*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kak. kdg2 x bole handle gak. saya n hubby malas nak marah2, so biarkan je anak2 main2 yg penting dgn pengawasan kita. cuma selalu gak tegur kot mana yg diorg buat x betul. hehehe..sekali terimbau la pulak kan..malu kiter >_<

      Delete
  4. dh nampak besar besar semua anak anak akk.lama x singgah sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..dah besar2 diorg ni..kakak dah 8 thn, ayish 3 thn, adik baby 1 thn..akak pun dah lama x singgah blog rara..huhu

      Delete
  5. Replies
    1. hehehe..show masa bulan ramadhan aritu. kebetulan terimbau kenangan masa terjatuh chenta dgn hubby masa dia tgh buat show dulu..hehe

      Delete
  6. yang kecik muka cam su sebijik.... hehehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak mayang. ramai yg ckp mcmtu..nnt su up entry muka mommy dan baby..hehe

      Delete
  7. Salam jumaat yer ! maaf lama x kesini, KA sgt2 busy latley. Moga semuanye ok with u & family yer

    ReplyDelete
  8. hihi sweet sgt kak ceta cinta kak boleh buat movie...wah kakak dah besar abam dah tinggi zayyan dah ada rupa mcm kakak...seiras

    ReplyDelete
  9. wahhh..sweetnye, siap main2 mata lagi celah2 angklung...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara