VVIP Yang Terhormat

3.3.14

SEGMEN : "TAK KENAL MAKA TAK BLOGWALKING"

Assalammu'alaikum WBT.

Bersegmen lagi kita kali ni. Lama tak join segmen-segmen ni kan. Hehehe. Amik mood sikit baru la dpt join. Segmen ini adalah anjuran Mak Dara Adza Irdawati. Ala..blogger merangkap penulis skrip terkenal tu. Hehehe. Meh meh rapat rapat. Syarat-syarat yg sgt sgt mudah.

http://www.bicaramakdara.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

Syarat-syarat:
  1. Letak Tajuk : "Tak Kenal Maka Tak Blogwalking" 
  2. Letak header baru Mak Dara di atas..dan linkkan ke entri ini.
  3. Tulis le apa apa yang patut . Salam perkenalan kepada bakal blogwalker yang akan menyinggah ke blog anda ke , mengenai blog ke.. hentam saja.. Tapi sesimple mungkin.. (dah segmen simple kannn hehe)
  4. Setelah selesai tinggalkan link kat ruangan komen ini 
Mak Dara hanya buka segmen ini pada hari ini sahaja sehingga jam 10 malam ni. So, moh le kita memeriahkan suasana!
 
Buat para blogger yang masih baru terjah ke blog ini, selamat berkenalan. Welcome to my life! Semoga dengan adanya segmen sebegini dapat mengeratkan hubungan silaturrahim sesama kita walaupun melalui alam maya. Mana tau kita boleh jadi sahabat kan? InsyaAllah.. ^_*

13 comments:

  1. slmt bersegmen & gd luck sue .. nuffnang for u !

    ReplyDelete
  2. tak sempat nak join.. Ros online pukul 11 lebih malam tadi, baru jumpa segmen ni. tengok dah tutup pukul 10 malam ..

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen, Sue. Kita dah berkenalan kan cuma belum jatuh cinta lagi aje :) Semoga berjaya mengenali lebih ramai lagi rakan alam maya, ya.

    ReplyDelete
  4. salam..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    have a great day!

    http://www.syuhada1981.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen^^
    datang blogwalking dari segmen yg sama

    http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini.
    jemput join :D
    http://in-finitedream.blogspot.com/2014/04/first-segmen-fill-in-blank.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara