VVIP Yang Terhormat

3.3.14

NUFFNANG : CPUV/BE BAGI TAHUN 2014!

Assalammu'alaikum WBT.

Syukur alhamdulillah..ada 3 CPUV/BE yg tengah menari-menari berlegar di blog ku ini. Caltex Journey Card, McDonalds 2014 dan Sharp AC. Menjadikan 5 CPUV/BE bagi tahun 2014. Yeayyyy!!!


Mekasih kat Nuffnang sebab tak jemu-jemu bagi CPUV/BE kat blog peribadi ni dan blog bisnes kami SuWaRa Entertainment walaupun jarang-jarang update. Mekasih korang yang selalu visit ke blog kita ni. Anda mmg UNIQUE! Mekasih jugak kat korang yang selalu klik klik kat iklan Nuffnang kita tu. Mwahhhh... ^_^

Footnote : Hubby bgtau jerebu makin teruk kat area rumah kitorg. Semalam kedengaran guruh kat area rumah tapi hujan tak juga turun. Semoga Allah mengizinkan hujan turun selebat-lebatnya ke muka bumi ni. Aamiin aamiin..

21 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria. alhamdullilah. murah rezeki akak ~~~

    ReplyDelete
  2. untungnya..belum merasa lagi nak berCPUV

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Akk pon ada 3 yg tgh running.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki you SQ, iolss tumpang happy... pheww, baru sempat datang ke mari.... pagi tadi sangat2 sibuk...

    ReplyDelete
  5. tahniah
    area keramat hujan petang marin.suka. pgi air paip sejuj je.ni pon tgh hujan renyai renyai kat luar
    alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. wow... tahniah.. akakni jugak yang susah nak lekat ...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...rezeki awal tahun ni sue....tahniah tahniah...

    ReplyDelete
  8. Tahniah lagi sekali ya, Sue. Akak dah tolong click iklan McD kasi murah rezeki, ya :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak Sue...seronok tengok cpuv menari2..saya dah lama gile2 tak dapat cpuv kak

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara