VVIP Yang Terhormat

28.3.14

"PRAY FOR HOPE..."

Assalammu'alaikum WBT.

Hanya gambar yang dapat di post ke entry ni. Tiada kata-kata yang mampu diungkapkan dalam seminggu dua ni. Hati sayu dan sedih je. Nak blogwalking pun x dapat. Sorry ye kawan-kawan yang rajin BW dan drop komen kat blog kita ni. Nnt next week kita jejak balas k. Promise! Hehehehe

I'm still pray for hope...
Kakak mencoretkan sesuatu..anak kecil pun ada perasaan sedih dan ingin mengambil tahu..


"Our spirit will never be broken
Our thoughts and prayers go out to the passengers, crew members, families and friends of MH370
Rest in peace..ameen"

#PrayForMH370
#DoaUntukMH370
#MalaysiaAirlines
#RememberingMH370
#MH370dalamkenangan

14 comments:

  1. Assalamualaikum.. in shaa Allah, doakan semoga Allah permudahkan urusan pencarian pesawat dan kotak hitamnya...

    ReplyDelete
  2. kakak pun semangat nk bagi harapan,
    terbaek ler kakak.

    ReplyDelete
  3. sedih dengan spekulasi spekulasi yang dok sok sek sok sek kat area office ni... hmm.. nyamfah...

    ReplyDelete
  4. Walaupon xda kluarga dlm mh370 hati terasa sebak jugak..

    ReplyDelete
  5. dalam kita giat berusaha dan berdoa, ada juga yang mencerca..tiada perasaan kah mereka?

    ReplyDelete
  6. Moga cepat-cepat jumpa kotak hitam..utk diberi jawapan yang pasti

    ReplyDelete
  7. Hanya doa mengiringi mereka. Entah bila ada kepastiannya. Semoga mereka yang ditinggalkan tabah menghadapi ujian Allah.

    ReplyDelete
  8. x pernah berhenti berharap...kalau sudah ketentuan kita pasrah ...

    ReplyDelete
  9. in sha Allah beb...kite jgn putus doa...moga ada sinar keajaiban dtg...

    ReplyDelete
  10. Berdoa dan terus berdoa...semoga oencarian kotak hitam dipermudahkan

    ReplyDelete
  11. Td pon dgr lg conference ye...moga dipermudahkan....

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara