VVIP Yang Terhormat

7.2.14

SAMA TAPI TAK SERUPA... ^_^

Assalammu'alaikum WBT.

Muka 3 beradik ni lebih kurang sama je masa baru lahir. Masa dalam berpantang aritu, whatsapp gambar ni kat babah diorg, babah pun cakap sama sgt. Pipi masing2 labuh. Yang dapat dagu lekuk mummy, baby Zayyan sorang je. Lesung pipit kiri kanan pulak, kakak dan baby Zayyan. Abam bambam dpt kulit putih gebus dan chubby mcm mummy. Hehehe


Footnote : Rindu pulak dgn anak-anak masa diorg baru lahir bila tgk balik gambar ni...

39 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria. alahaii melting tengok gambar baby.. comel semuanya (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam sheila. insyaAllah sheila x lama lagi je tu. sabar ye. hehehe

      Delete
  2. ye la sama kan. bila dah besar je berubah
    hehe
    comel sangat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu anum. tunggu la baby besar sikit ikut muka siapa..

      Delete
  3. comeynyaaa.. zayyan skrg dah besar xsmpt g jmp lagikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..mai la dtg rumah kak. bukan jauh mana pun :)

      Delete
  4. ye la.. mmg sama la.... kuat kasih sayang antara dorang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah-mudahan kasih syg sesama mereka kuat kak. amin amin..

      Delete
  5. alo lo lo, comel2nya mereka...geram aunty tengok... *_^... kalau dekat dah gomol2 dah ni... heee...

    ReplyDelete
  6. memang sama jer sumernya sue..dah besar ketara plak berubah..cam kakak tu lain sangat ngan dorang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah zee. yg kakak tu kan anak sue dgn ex-husb. tu yg nampak lain ngan adik2 tu :)

      Delete
  7. Nama pun adikbradik kan hehe..
    Sedap2 nama anak2 sue :)

    ReplyDelete
  8. wah sue...dah 3 yer, hebatnya. comel-comel je semua...mesti sayu je kan bila teringat balik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye orga..anak sue dah 3 org, yg sulung dah darjah 2, yg no 2 dah 3 tahun, yg baby tu baru 6 bulan :)

      Delete
  9. haish.. akak ni kalau tengok gambar baby anak anak sure asyik nak try je kat mulut tu. hahahaha.... anak ramai ni best kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ada2 je akak ni tau. alhamdulillah kak, rezeki dan amanah dari Allah SWT..

      Delete
  10. heheh...
    kembar 3 ni kak..
    geram pulak tgk masing2 nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu kata tu, sama tapi x serupa sbb diorg bukan kembar..kembar masa baby je, dah besar lain2 muka diorg

      Delete
  11. mmg lah anak2 KA pun masa baby2 sebijik sama je muka2 mereka ! cutekan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la KA..comel je..nak2 bila posing time tido tu. melting je tgk

      Delete
  12. Mostly babies all looks alike xD
    Or is it just me?
    They are cute though..

    ReplyDelete
  13. sama je muka dorang..hihihi..nama pun adik beradik :)

    ReplyDelete
  14. sedap nye nama dayyan
    salah satu nama dalam list masa nk cari nama darwish dulu hehe

    ReplyDelete
  15. Adik beradik kn..mestilsh lbh krg ;) tp nnt dh lme2x mkin bsar mkin berubah muka ye...

    ReplyDelete
  16. Masa kecik nie mmg nmpk sama jer muka dia orang kan ...

    ReplyDelete
  17. ala...comelnya..
    ha'ah..sama jer semuanya masa baby.. ^_^

    ReplyDelete
  18. Betullah nampak serupa aje tiga beradik ni, dah macam triplet :) Bila anak-anak dah besar memang rindu sangat-sangat zaman-zaman beriba mereka nih!

    ReplyDelete
  19. kak, sume kuar dari tmpat yang sama.. tu la muka semua serupa..hihi

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara