VVIP Yang Terhormat

13.2.14

"MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG"

Assalammu'alaikum WBT.

Bismillahirrahmannirrahim..GA pertama di tahun 2014. Lamanya x join mana2 GA dan contest. Rasa rindu pulak nak join kan. Bukan apa, kita support sesama blogger yang lain sambil2 merapatkan silaturrahim. Walaupun x pernah bersua muka, tapi dgn berblogging ni la kita dpt rapatkan ukhwah. Betul tak betul tak? Hehehe ^_^

Kawan kita yang sorang ni mengadakan GA ni sempena hari lahir beliau pada 28 Februari 2014 akan datang. Siapakah beliau? Ala..korang mesti kenal punya la. Follower pun dah 2000+. Kelasssss kan? Cik Puan TengkuButang Miaw yg sgt sgt meminati kucing miaw miaw, berasal dari Perak. Best betul hadiah-hadiah GA beliau ni. Nak tau apa hadiah-hadiahnya? Perggghhh..cantik menarik kau buatku tertarik! Tak caya? Meh meh rapat rapat rapat..

V

V

V

V

V
http://tengkubutang.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html
Click click this banner to join :)

Syarat-Syarat Wajib!!!
Terbuka kepada Blogger-Blogger di Malaysia Sahaja.. 
So, Wajib ada Blog okeh!
\V/
Wajib Follow Blog Tengkubutang dan Linda Lyn (syarat Utama ni tauu)
\V/
Buat entri bertajuk : MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG 
\V/
Copy dan letak Banner atas ni dekat entri korang tu, 
jangan lupa link kan banner tu ke entri Giveaway teman ni yea.. 
kalau tak nanti teman tak kira dalam undi.. he2..
\V/
Wish lea apa2 aje (yang baik) sempena Besday teman ni..
(Entri paling Kreatif pun ada hadiahnya)
\V/
Pastu tinggalkan LINK penyertaan korang kat ruang komen bawah ni. Itu jeww..
Hadiah-hadiah lain yang menanti :
  1.  Handphone Strap untuk 3 pemenang 
  2. Keychain Cute untuk 4 pemenang 
  3. Keychain Comel untuk 2 pemenang  
  4. Enchanteur Paris Body Lotin 30ml untuk 1 pemenang 
  5. Shawl untuk 1 pemenang
Sponsor by Linda :
 
Entri Paling Kreatif x1 
akan mendapat spek mata replica brand Rayban

******************************************************************************

Dengan ucapan:
Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji, 
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.
Flying papers , multi colours of balloon, delicated blossom, fantastic people, love and laughter. What it describes? HAPPY BIRTHDAY!!!!
********************************************************************************

Footnote : Mendapat perkhabaran dari teman di tempat kerja lama, Pengarah Bahagian Promosi telah kembali ke rahmatullah. Ada orang terjumpa arwah terbujur kaku di dalam tandas pejabat. DaripadaNya kita datang, kepadaNya jualah kita kembali. Al-Fatihah...

29 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria. semoga berjaya dan murah rezeki ya (",)

    ReplyDelete
  2. gud luck sue..kadang sonok jugak join GA ni walaupon tak menang..hehehe

    ReplyDelete
  3. rajin sue join...

    all the best sue...mane tau rezeki baby zayyan kan...

    ReplyDelete
  4. SAMA GAK LAMA TAK JOIN GA... INGATKAN DAPAT GELANG EMAS TU TADI.. BERKOBA2 LE ACIK NAK JOIN.... HAHAHAAA

    ReplyDelete
  5. zaman kegemilangan join contest dah tamat. hehehe... moga berjaya sue!

    ReplyDelete
  6. tq yunk sebab sudi join Ga teman ni.. good luck yea.. thanx jugak atas ucapan besdfay tu.. heee.. nanti teman inform bila senarai peserta di up ke entri yea.. =)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara