VVIP Yang Terhormat

3.9.13

HAPPY BIRTHDAY MY SWEET LITTLE PRINCESS


Selamat ulang tahun anak ku yang tercinta
engkau telah melewati hari-harimu dengan penuh gelora
penuh dengan tawa dan canda yang memikat
penuh dengan suka dan duka yang silih berganti

Namun.... itu semua membuatmu semakin dewasa
semakin matang dalam langkahmu yang menapak
membuat dirimu makin bijak dan cermat
dan tak kan lagi membuatmu bimbang dan ragu

Inilah hari yang terindah buatmu
hari yang penuh dengan kata-kata manis dan harapan
penuh dengan sejuta kenangan indah di hari kelmarin
yang kini telah kau tinggalkan ...
untuk menapak di hari esokmu yang makin mendatang....

Hadapilah segala rintangan hidupmu dengan keteguhan hati
selalu berdoa pada Tuhan Yang Maha Esa
agar engkau selalu dilindungi, disayangi dan dikasihi-Nya
sehingga hidupmu kan bahagia selamanya

Anakku...
Kini umurmu bertambah satu tahun
teruslah belajar sejuta pengetahuan dan belajar tentang erti hidup ini...
karena dengan itulah... hidupmu kan bahagia...selamanya...


Selamat ulangtahun kelahiran yg ke-7 buatmu anakku, Nur Athirah Qistina

Salam sayang,
Mummy
Babah
Ayish Dayyan
Baby Zayyan Nourkhalish

19 comments:

  1. heppy besday athirah..be a gud daughter yer ;p

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak suria. semoga anak akak besar dengan sihat dan jadi anak yang soleh dan solehah buat keluarga. insyallah :)

    ReplyDelete
  3. happy bday nur athirah qistina.. semoga membesar menjadi anak solehah dan sentiasa membanggakan mummy&babah

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir buat Nur Athirah qistina.. semoga jadi anak yang baik buat mummy dan babah...

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir kakak!!!!
    Moga panjang umur, murah rezeki dan membesar sebagai anak yang baik...
    Aminnn...

    ReplyDelete
  6. HapPy Birthday Princess..semoga menjadi anak yang solehah..amin

    ReplyDelete
  7. selamat ulangtahun kelhiran kakak..semoga jdi ank yg baik2 tau...

    ReplyDelete
  8. happy b'day si comel. dah 7 tahun ye kamu. moga jadi anak yang solehah.

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir untuk Nur Athirah Qistina.. moga terus jadi anak kebanggaan ibu dan ayah...

    ReplyDelete
  10. happy birthday dear moga jd anak terbaik dunia & akhirat yer

    ReplyDelete
  11. Ya Allah, Kau terangilah hati anak ini dalam mendalami ilmu dunia & akhirat.. Kau jadikanlah dia anak yang soleh, yang menjaga solat dan agamanya ... menjaga kebajikan kedua ibu bapanya ... menjaga kebajikan mereka yang memerlukan ... tidak sombong dan pandai menjaga diri.. Ameen ...

    ReplyDelete
  12. daiso banyak cawangan wak. paling dekat ngan opis kita kat publika ler. hehehe... kat JJ AU ade, OU ade, MV ade...

    ReplyDelete
  13. happy bornday kepada si comel.. ^^ done follow here n nak jemput join GA ni http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

    ReplyDelete
  14. happy belated besday.. jadi anak yang baik buat ibu&ayah..serta kakak yang penyayang ye.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara