VVIP Yang Terhormat

30.7.13

HELLO THERE!! I'M BACK...!!

Assalammu'alaikum WBT..

Ya Allah..lama sungguh saya tak update blog ni. Terasa rindu pulak..Rasa rindu pada kawan2 blogger semua. Hampir sebulan x dpt nak update blog. Ade x yg rindu dgn cerita2 saya ni? Hihi..perasaan sungguh kan. Xyah bajet retis sgtlah cik sue oi..kikiki..

Ye la kan, kot ade yg bertanya ke mane menghilangnya tuan punya blog ini. Tuan tanah ade aje, bagi follower Facebook dan Instagram saya pasti takkan ketinggalan dgr khabar saya. Hampir setiap hari saya akan update. Cuma kt blog ni saya x dpt nk jengah selalu sbb agak busy sikit..hihihi

Yang bestnya walaupun hampir sebulan saya tak update blog, tapi Nuffnang dgn baik hatinya memberi beberapa BE/CPUV lagi. Kini, ada 7 iklan BE/CPUV yg tgh menari2 keriangan. Harap dpt bertahan lama la. Duit yg ada xnak cash-out dulu. Biar beranak pinak, bercucu cicit bagai..kikikiki

Till then, selamat berpuasa!

Have a nice day! Xoxo

Footnote: Bnyk yg nak distorymorykan. Saya akan update satu persatu ye..

27 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria, cepat update gambar baby rayyan tu. hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila..hihihi..tunggu ye..tersilap nama tu, baby Zayyan la dik.. ^_^

      Delete
  2. Sue..welcome back..takpe..slowly update k

    ReplyDelete
  3. welcome back sue....
    nanti tepek gambar zayyan banyak2 kat sini ye...

    ReplyDelete
  4. Salam sue….welcome back..mestila rindu kat sue..hehe..tahniah ya sue

    ReplyDelete
  5. adoi... tak masuk sebulan pun ada duit masuk. cpuv cpuv..boleh tak ko tersilap masuk blog I.

    welcome dear...

    ReplyDelete
  6. cepat update kisah baby. tak sabar nak baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi..tunggu ye. Jgn risau, saya mesti update punya. Hehe

      Delete
  7. Salam kak sue.. nak tgk gmbr baby :) hehe btw hadiah akak saya dah hantar.. maaf lambat.. saya hantar kat alamat yg akak bg ari uh.. harap akak dpt yea.. saya guna pos laju.. :) terima kasih kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam wani. Aritu akak bg alamat MATRADE eh? Klau alamat tu, tunggu lg 2 bln baru akak masuk office sbb akak cuti bersalin dah ni. Hihi..apapun, thanks ya! Nnt aka tny kwn 1 office klau ade terima

      Delete
  8. Hai sue!
    Take your time
    Ada yg lebih penting utk diberikan perhatian skrg ni :)

    Oo zayyan namanya
    Sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai nad..
      Tu la pslnya.
      Dpt update pun time siang je sbb baby bnyk tido siang..hihi

      Delete
  9. patutler sunyi.. akakpun kebelakangan ini tak update blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..tuan tanah ade je, tp kesihatan kureng b4 bersalin aritu

      Delete
  10. Replies
    1. Tunggu next entry ye kak.nnt saya tepek gambar si comel tu. Hihi

      Delete
  11. wah..sampai 7 ha running...rezeki tu nama yer..hihihi done jela sini... :)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara