VVIP Yang Terhormat

6.6.13

NUFFNANG : BE/CPUV LAGI!

Assalammu'alaikum WBT.

Syukur alhamdulillah. Masih diberi ruang dan peluang oleh-Nya untuk meneruskan perjalanan dan perjuangan hidup yang masih belum selesai. Pagi ni saja gatal tangan bukak acc Nuffnang. Tgk-tgk ada pertambahan BE/CPUV lagi! Alhamdulillah..

Biarpun earnings amount tak banyak, tapi saya bersyukur. Dgn berblog pun boleh jana pendapatan. ^__^
BE/CPUV kali ini telah bermula pada 4 Jun 2013, iaitu KIA-WHAT IS PROJECT C?



Thanks kepada Nuffnang yang tidak jemu-jemu memberi BE/CPUV lagi kpd blog yg x seberapa ni. Thanks kat korang jugak!

Ini adalah BE/CPUV yang ke-17 bagi tahun 2013. Alhamdulillah...

Footnote : Syukur alhamdulillah di atas rezeki yang tidak terduga, semua rezeki itu datang dariNya Yang Maha Esa. Semoga kita sentiasa dilimpahkan rezeki atas hasil usaha dan kepayahan kita selama ini. Amin..Allah knows the best for His servant and He knows everything inside outside...

18 comments:

  1. Kite dh lama xdpt be hukhuk
    Alhamdulillah, rezki mak yong murah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe dear.
      insyaAllah, setiap org tu rezekinya dlm lain2 bentuk dan cara :)

      Delete
  2. sekarang nie x ada satu iklan pun yg tertepek kat blog lynn...huhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala yeke..xpe lynn. soon akan ada tu. jgn risau k :)

      Delete
  3. akak ada satu je CPUV ni. alahai,... berderet deret kamu dapat yer. tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak. saya dulu pun camtu gak, kdg2 xde langsung.
      lama2 nnt banyak la tu. thanks ye!

      Delete
  4. Tahniah. Akk nye ada satu tgh running.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...rezeki ibu preggy ni sue...betul kan org preggy mmg sentiasa murah rezeki....syukran2...

    Eh ckp pasal project c tu lieya ade wat video...nuffnang approve lak tu heheheheeh

    ReplyDelete
  6. huwaa! lama tak dapat BE. tahniah kak :D

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara