VVIP Yang Terhormat

30.5.13

PROSES KELAHIRAN


* klik untuk tumbesaran *



Footnote : Maaf ye kawan-kawan. Mood saya untuk update seperti biasa semakin merundum. Dgn kesibukan di office lagi. Sekarang ni fikir nak rest dan relax kat rumah je. Xde mood langsung.... *sigh*

26 comments:

  1. ooo begitu proses kelahiran bayi rupanya..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak suria. bestnyaaaaa. subhanallah. seronoknya, kak suria dah banyak pengalaman :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. alhamdulillah..diberi peluang utk mengandung dan melahirkan. insyaAllah, sheila pun akan diberi peluang juga :)

      Delete
  3. kenapa nie tak der mood? nanti dah ada mood buat entry yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..makin dekat tarikh due ni, makin xde mood pulak rasanya

      Delete
  4. huhuh..salam sue...nikmat seorang ibu..hhuhu..keajaiban Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam intan. insyaAllah, intan pun akan diberi kenikmatan itu. cuma Allah belum izinkan je lagi. sabar ye. sue doakan utk intan :)

      Delete
  5. The great moment yg takkan boleh dilupakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..syukur alhamdulillah sbb diberi peluang merasai nikmat itu :)

      Delete
  6. samolah kito... Mood tu ada, tapi nak memulakan tu aduhhh...dengan kerja yang melambak lagilah...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. ye dik. camtu la prosesnya bagi kelahiran normal

      Delete
  8. jaa bru sekali merasa nikmat melahirkan baby...hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga jaa diberi kesempatan lagi utk merasa nikmat melahirkan baby lagi. insyaAllah

      Delete
  9. Baru tau... besar sungguh kuasa Allah s.w.t ni kan.. :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. insyaAllah ema. mudah2an Allah beri lagi nikmat itu :D

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara