VVIP Yang Terhormat

11.4.13

JOM JOIN "GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"

Assalammu'alaikum WBT.

Jom support GA anjuran Kinara Kinatara. Actually, Kina adalah org yg bertanggungjawab meng'edit' blog saya ni. Kalau korang perasan, awal tahun aritu blog saya bertukar wajah. Kina la yang buat editing, dari segala sudut. Bila tgk balik html template, mmg x paham la coding2 bagai ni. Hehehe. Cuma background saya ambil dari Shabbyblogs. Header maintain yg lama jugak (saya suka header tu sbb tu x tukar2 yg baru. kenangan sungguh!)

One more thing, saya merupakan salah seorang penaja utk GA ini. Orang berbudi, kita berbahasa. Org memberi, kita merasa. Bak kata orang tu, give and take. Hehehehe. Thanks so much to Kina sbb sudi buat editing kat blog akak ni. Terima kasih sgt2 ye. Akak hargai jasa dan pengorbananmu. Akak suka sgt bila blog ni dah diedit, makin ringan jadinya :)

Jom kita ushar apa yg menarik ttg GA ni.


 

Syarat-syarat :


4) Syarat yang ke tiga lengkapkan ayat ini dan letakkan di blog anda:-

Kina meletakkan nama giveaway ini sebagai  "GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA" adalah kerana....... (lengkapkan ayat anda)

5) Wajib letak banner di blog anda

6) Anda perlulah tag rakan rakan anda dan pastikan mereka tahu
7) Follow blog kina dan like page kina.
8) Letakkan ayat ini di ENTRY ANDA..

Giveaway segan silu by kinara kinatara di taja oleh 
Afie Qaisarah,Baju Muslimah Awanazstyle,EyQin AsyiQin,Qaseh FarraBlogspot, SyieraShiera, Heirizalieyana,YanaMissNick Collection,De' Wanie Scarf and Shawls,Ain Al-Khawlani,Tudung Bawal Trendy (Marsya Scarf),Sanvirus Owl,kak deqla,kak sue-rya,kak nurul.mama alya boutique, karukordjagaus, kak ayu,tudung 4u,Aimi Munirah,Shuhada Shah,Cyda Yusof.

Tarikh Tutup : 26 April 2013

Bagi yg belum menyertai, jom join ramai-ramai! Kita support sesama blogger :)
GOOD LUCK!!

15 comments:

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara