VVIP Yang Terhormat

24.4.13

CUTI-CUTI : OH KENANGAN!

 

Footnote : Nikmati keindahan pemandangan ni dulu ye. Entry bakal menyusul kemudian. Thanks pada kawan-kawan yang sudi tinggalkan jejak kat blog saya walaupun tuan tanah x berapa nak update sgt. Hehehe. Saya akan cuba balas jejak ok. Salam Rabu! Happy working ya! ^__^

30 comments:

  1. Replies
    1. mmg pun nad. balik sini dah terasa rindu suasana kt sane

      Delete
  2. Bestlah...
    Sambil kursus, sambil makan angin... =D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak suria, bestnya. sheila tak pernah pergi Cameron lagi. hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam sheila. akak pun baru 3 kali pegi sana. last pergi masa ada family day tahun 2003 klau x silap.

      Delete
  4. oooo jalan jauh nampaknyer.. best .. akak tunggu ceritanya......

    ReplyDelete
  5. bestnya g jenjalan..mesti minda dan tubuh rasa segar kan kan…)

    ReplyDelete
  6. Mak yong pi mamam strawbery yeakkkkk...amboi2 syok bb dpt mkn strawbery celop cekelat heheheehhe....

    Sue ni lieya respek sbb antara makyong yg rajin jugak laa update blog selalunye kalo preggy2 ni lemau nak update kan...

    Moga sue sihat2 selalu yek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..dah abis pun strawberry tu kitorg makan. tapi selebihnya sue buat ice blended. nyum nyum...

      ala lieya, ikut mood jugak. kalau mood tu ok, bolehlah update. kalau x, harapan je la

      Delete
  7. Replies
    1. hehehehe..bergelumang kami ngan strawberry tau

      Delete
  8. ni mesti haritu yg akak pergi bercuti tu kan?btul tak?

    ReplyDelete
  9. ni yang jeles ni. asyik beradu kat tempat sejuk je. nak join jugak la kalau cenggini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sekali sekala kak. dah bertahun lamanya x ke sana

      Delete
  10. Replies
    1. wahhh..seronok jugaklah dpt g sana
      jgn lupa strawberi dan jagung utk akak ye :P

      Delete
  11. dah terasa sejuknya ni..mcm kat cameron highland

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..ye la kak, kt sini dah start musim hujan, sejuk sgt!

      Delete
  12. Bestnya. Bila nak kluar n3 pasal cuti2 CH ni ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. thihihi..sabar ye kak
      saya amik masa skit nak update cuti2 CH ni
      nak edit gambar lagi. fuhhh...

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara