VVIP Yang Terhormat

9.4.13

BE/CPUV LAGI?? THANKS NUFFNANG!!!

Assalammu'alaikum WBT.

Syukur alhamdulillah. Dapat BE/CPUV lagi di bulan April 2013 ni walaupun seminggu lepas saya hanya update sekali je. Rezeki rezeki. Hehehe


Kalau korang terjumpa iklan Nuffnang Olay Big Bang or Sharp Workshop Part 2, sila-silalah klik klik klik ye. Mekacih korang!!


Terima kasih banyak-banyak kat Nuffnang sbb sudi beri BE/CPUV lagi walaupun saya jarang-jarang upate. Terima kasih kat kawan-kawan jugak yg sudi singgah blog yg x seberapa ini. Walaupun amount x banyak, tapi sikit-sikit lama-lama jadi bukit. ^___^

Footnote: Kemengantokan yg teramat... -_-"

34 comments:

  1. Jeles AJ..
    Tak penah dapat.....
    Majuk dengan nuffnang.... =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalala..belum ade rezeki lg tu
      lama2 nnt dpt la

      Delete
  2. bestnya dapat cpuv?
    tak pernah merasa lagi..
    Blog tak glamer kan..
    Tahniah ;)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak suria. rezeki tu. taniah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. alhamdulillah. thanks! :)

      Delete
  4. Tahniah kak sue! :D murah rezeki, rezeki anak tu.. ^_______^ hee

    ReplyDelete
  5. tahniah.. tahniah.. akak memang susah lak sekarangni... kalau dah ada rezeki memang syukur Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  6. baik puan...kami rakyat jelata menurut perintah, hehe...klik klik klik :)

    ReplyDelete
  7. jeles okeyyyyyyy.. sambil jeling jeling ni.

    tahniah... kumpul.kumpul kumpul

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara