VVIP Yang Terhormat

16.1.13

PROMOSI!!! PAKEJ PERSEMBAHAN BAJET DARI SUWARA ENTERTAINMENT


Assalammu'alaikum WBT. Sorry la sesangat ye kawan-kawan. Lately ni, kesihatan kurang memuaskan. So, nak update blog pun ke laut. Huhuhu. Takde idea sebenarnya nak update ape. Adoyai..payah sungguh la kan. Padahal draft entry banyak je. Saje je nak kumpul banyak-banyak kan. :P

Sebenarnya, saya nak promote kat kawan-kawan semua pakej bajet persembahan yang ditawarkan oleh SuWaRa Entertainment. Ye la kan, tahun baru, azam pun mestilah baru. Sesuailah juga dgn VISI SuWaRa Entertainment sendiri iaitu "seni budaya sebagai aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman".
Pakej bajet yang kami tawarkan ini, sesuai untuk majlis perkahwinan, majlis makan malam, promosi produk, dan sebagainya, pendek kata sesuailah utk sebarang acara majlis. Antara pakej yang kami tawarkan adalah:

PAKEJ A:
Angklung solo + Soundsystem

PAKEJ B:
Angklung & kumpulan + Soundsystem

PAKEJ C:
Gamelan/Caklempong + Soundsystem

PAKEJ D:
Angklung Solo sahaja (30 minit)

PAKEJ E:
Angklung Solo sahaja (3 sesi)

Kalau kawan-kawan yang berminat dgn penawaran perkhidmatan pakej kami, bolehlah hubungi saya, Suria 014-2379783 atau melalui e-mel suria1907@yahoo.com bagi mendapatkan harga dan maklumat lanjut berkenaan pakej bajet ini. Jangan lupa promote pada kawan-kawan yang berhajat nak mengadakan kenduri kahwin. Tak pun promote pada company korang bekerja. Mana lah tau diorg nak kelainan utk Annual Dinner kan. Promote jgn tak promote ok. ^___^
Persembahan angklung solo dan tarian di
Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand

Footnote: Persembahan gamelan yang dijadualkan pada hari Sabtu lepas telah berjalan dgn lancarnya. Alhamdulillah...

32 comments:

  1. moga kak sue cepat sihat.. moga dimurahkan rezeki.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Smoga business bertambah maju.

    Get well soon & take care ☺☺

    ReplyDelete
  3. dtg sini jenguk2...angklung ni lebih kurang macam kulintang kalau di sabah....

    ReplyDelete
  4. nmpk kamu tadi mcm dah ok skit ye...

    ReplyDelete
  5. @Mira Adzlia hihihi. bole la guna perkhidmatan kami jika berminat :D

    ReplyDelete
  6. @Mrs Velentine di semenanjung pun ada kulintang juga, tapi berbentuk xylophone yg diperbuat drpd buluh

    ReplyDelete
  7. @boni kacak yes bang boni. bkn senang nak main angklung tu. saya ni x khatam2 lagi :P

    ReplyDelete
  8. @kinara kinatara hehehehe. belum masanya lg kot dik. nnt dah ready barulah bole pk psl kawen. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara