VVIP Yang Terhormat

28.11.12

"HOBI BARU BAMBAM!"





Sebenarnya remote control car ni c kakak punya. Tapi dia yg rasmikan dulu. Tabley tahan dok tgk kakak main sorang2, mane bole jadi ni. Hahaha. Actually, kitorg ada belikan remote control car utk bambam gak tapi dia tamo yg tu. Dia nak yg kakak punya. Ngengade ko kan dik. ^_^

Tgk la tu, sampai tertonggek2 nak ngambik kereta dia kat bawah kerusi. Yg paling kelakar sekali bila dia dok ikut dan kejar ke mane saje kereta tu pergi. Siyes! Part tu mmg kelakar. Dah nama pun remote control car kan, kita bole control dari jauh. Tapi ye la kan, bebudak dia bkn tau ape pun.

Ni pulak aksi dia mase dalam kereta otw dari Pantai Klebang ke Ayer Keroh. Semua tepon pun ko nak kongker kan dik. Ngengade tul tau. Hahaha. Ntah pape je yg dia merepek kerepek. Mcm2 bahasa keluar :D 

video

42 comments:

  1. Hehehe... Lucukan tengok keletah anak-anak ni kan sue

    ReplyDelete
  2. Pandai bambam main remote control car ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt pandai kak. siap kejar2 kereta tu lagi. tu yg plg kelakar tu. hehehe

      Delete
  3. mcm2x kerenah ye si adik ni...takpe bt penghibur hati..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. anak2 penghibur hati, pengubat duka lara :)

      Delete
  4. Comel rambut bambam... Hubby mira pon nak soh farhan rambut camtu tp mira x kasi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? cam sue pulak x kisah sebenarnya panjang or pendek. cuma time kicik ni la nak bela panjang skit. sok dah start sekolah, kasi potong! hehehe

      Delete
  5. Mmg btul bambam ni! =)
    Igtkan gegurl, hihi...
    Sori..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. ramai ingatkan gurl. tapi tgk muka dia betul2, nampak boy. hehe

      Delete
  6. macam2 kerenah bambam ni yer comel betul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm2 ragam dan perangai dia skang ni. makin bijak, makin panjang pulak akalnye. hehehe

      Delete
  7. geram tgk bambam..rasa nak picit2 je dia...comel sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tau xpe mai, kitorg yg hari2 ngadap dia pun geram je

      Delete
  8. Hehehehhehe.... Amboih tertonggeng2 Bambam main kete control.....
    Rasa AJ nak tepuk je punggung nye tu...
    Hehehhehehe... =D

    P/s : Akak buatlah pop-up window untuk comment box... Lagi senang nak komen & belek entri lain lepas tu... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. gitulah hari2 dia kat rumah AJ.
      mcm2 gelagat dan keletah.
      hmmmm..psl pop up window tu, bkn tamo buat.
      senang akak nak reply komen korang klau wat camni. hehehe

      Delete
  9. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. maaf lambat berkunjung balas.
      nanti saya kunjung ya :)

      Delete
  10. comelnya bambam ni....rasa nak cium jak pipi dia yang gebus tu....

    ReplyDelete
  11. akak boleh bayangkan si bambam mengejo ketetu.. biarkanjer.. dah penat kang berentiler diakan..

    ReplyDelete
  12. dh besar bambam dah faham kot nak dapat adik tu!

    ReplyDelete
  13. comelnyaaaa si bambam ni main remote control kakak dia..hehehe

    ReplyDelete
  14. alahai, comelnya bambam.. pandai sungguh dia, hallo hallo

    ReplyDelete
  15. ada nampak gitar dirumah, hubby terer maen gitar ker? hehe..

    ReplyDelete
  16. Geram betoi auntie M kat bambam ni..comel sangat..pipi tu yg x menahan tengok..hi hi..

    ReplyDelete
  17. olooooooooooooo comey laaaaa bambam sorang nie...rambut dah ala2 mcm rambut dayyan nie sue...kalo letak sebelah1 ni mau org kat adik beradik eheheeheheh

    suke tgk pic die dok ralit kawal keter tu...mcm pro youuuuuuuuuu heheheehehe

    bambam tomey jgn noty2 tau....dah nak jadik abg dah tu hihihii

    ReplyDelete
  18. main keta control..hehe..comel bambam ni bila nk jmp uncle..:p

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara