VVIP Yang Terhormat

31.10.12

STICKY POST : PENCARIAN "MODEL BUTIK PENGANTIN"

(Sticky post. Scroll ke bawah untuk view entry terbaru. TQ)

Assalammu'alaikum kawan-kawan.
Actually saya ada masuk contest (Contest lagik? rajin sungguh kan. haha)
Tapi tapi tapi kan..contest ni perlu di'vote' melalui FB.
Contest anjuran Butik Pengantin Sentuhan Nadhira.
Saja je gatal tangan. Mane tau ade rezeki.
Tapi contest ni pemenang diambilkira berdasarkan LIKE tertinggi.
Huhuhu. Ni  yg agak failed skit.
Selama saya join contest thru FB yg memerlukan LIKE tertinggi ni, selalunya nasib x menyebelahi.
Hmmm..mungkin xde rezeki kan.
Tapi tu x mematahkan semangat saya utk terus join contest :D

Ni gambar yang saya pertaruhkan. Fully edited by my photog Musa Rosli.
(Credit to him for this great pic. I really like it!)


Simple steps to vote LIKE:

1. LIKE page penganjur Butik Pengantin Sentuhan Nadhira
2. LIKE photo saya Suria Qaisara

Tarikh tutup vote adalah pada 31 Oktober 2012. Jadi, saya perlukan sokongan dari korang semua. Let's vote for me! Thanks a lot pada yang sudi vote saya. Thanks korang korang yg saya sayang! ^_^

31 comments:

  1. gudluck akak..i already like ur pic ..ngeee...

    ReplyDelete
  2. kalu fb dah boleh on nnti baru bleh like..
    good luck sue..

    ReplyDelete
  3. Thanks semua. sokongan dari korang amat saya hargai ^_^

    ReplyDelete
  4. takde fesbuk...hehe..

    anyway, gud luck!!

    ReplyDelete
  5. all the best....ala opis blok fb lak kalo tak leh like....

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara