VVIP Yang Terhormat

3.10.12

MAJLIS KENDURI DOA SELAMAT (Part 1)

15 September 2012 . Sabtu . 11.00 pagi
Dalam Kereta (Shah Alam-Dengkil-Ayer Keroh)

Entry ni xde kena mengena dgn majlis kenduri pun. Ni gambar gedik-gedik kami mase otw balik Melaka ritu. Suka tgk gambar-gambar ni. Dan saya mmg suka snap gambar masa dalam kereta. Geng dgn Mak Dara yg suka posing dlm kereta jugak. Hehehe. X kisah posing cemane pun. Yg pasti c kakak pun x ketinggalan. Dah mak nya suka bebenau ngambik gambau dlm kete, anak pun ikut sama jugak la kan. :P

Tapi bam bam tatap tamo dikaco. Dia tamo posing amik gambo. Ngengade kan. Geget pipi pau tu baru tau. Selalu kenmain lagi nak amik gambo senirik. (ni kes kita dok pegang hp, dia nak capai tapi kita x bagi. tu yg dia ngamok je kejenye)

Incik hubby pun terpaksa layankan perangai kitorg ni. Hahahaha. Layannnnzzzzz...

Bak kata babah, "Like mother, like daughter." Kihkih
Nengok le tu, c bambam keje nak ngamok je
Saya anak babah juga :)
Rase nak geget je pipi pau bambam ni
Balik kampung ooo balik kampung
To be continued....

Footnote: Taip entry laju2. Lemau sungguh nak ngapdet. Huhuhuhu

28 comments:

  1. samalah kita suka ambil gambar dalam keta....hehehe

    ReplyDelete
  2. Maaf x dpt hadirkan diri. Terikat dgn janji2 yg telah dibuat lebih awal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. KA: It's ok sis. Sy jemput pun terlewat dh kan. Hihi

      Delete
  3. i suka bergambar tp cik abg x suka i tepek gambar kat blog....sedih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SURIA AMANDA: yeke..xpelah. Restu dr suami tu plg utama :)

      Delete
  4. mmg sama la muka mak gan anak..hihihi :)
    salam kenalan yer :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. IMAN: haah. Mase berlalu begitu pantas. X sedar mereka semakin membesar kan. X puaseniti di usia kecil mereka. Hihi

      Delete
  6. wah,,suka bebebor gambar dlm kete ye.. kesian gambar kete xde..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. NOR ZILLA: hihihi. Ni la hobi kitorg ank beranak. Ala sis. Xyah la tayang kereta. Hihihi

      Delete
  7. Replies
    1. FIZA: haha..ramai je yg geram tu. Asik jena cubit je pipi bambam tu tau

      Delete
  8. wahh fmly bhgia ler...best2....akak muka akak berseri gila then nmpk sgt cntik..apa rhsia akak..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. HH: hihi..alhamdulillah. Suka melayan dorg. Rahsia? Tadepape rahsia nye la. Cuma akk suka senyum je :)

      Delete
  9. jarang ambik gambar dalam kete..sebab fokus dekat sangat..hehehe...geram nk cubit pipi bam bam tu..hehehe

    ReplyDelete
  10. hi salam kenal dari bloglist kesuma angsana... done follow, hit me back yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAYANG: TQ sis. Tapi saya nk follow awk x bole la sbb akn kuar google+. Mohon utk tinggalkan link ye. Tq

      Delete
  11. Replies
    1. FIEDA: ye kak. Yg sulung tu next year dah darjah 1. Hihi

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara