VVIP Yang Terhormat

21.9.12

'World Bamboo Day', 1Mont Kiara Mall



Klik utk tumbesaran
 
Persembahan Angklung Solo
by Zack Osman

Tarikh : 22 Sept dan 23 Sept 2012
Masa : 2.00 pm - 2.30 pm
Tempat : 1Mont Kiara Mall
Anjuran : Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia

Bersama-samalah kita memeriahkan program anjuran Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia ini yang bertempat di 1Mont Kiara Mall. Semoga terhibur!
 
Footnote: If korang berminat dgn perkhidmatan persembahan yang disediakan oleh kami, feel free to follow our blog SuWaRa Entertainment for more details. Kami pasti menyajikan persembahan yang terbaik buat anda!

16 comments:

  1. alamak tak biasa ngan area siniler... kalau area puchong mesti akak terjah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: tu la. Saya pulak x biasa area puchong..hihi

      Delete
  2. Replies
    1. ANUM: hihi..skali sekala bole la dtg tgk performance kitorg :)

      Delete
  3. Klo dekat nak gak pergi nih.

    Have a great weekend sue >_<.

    ReplyDelete
  4. wow... mesti meriah nie... all the best...

    ReplyDelete
  5. lama x dengar angklung.. dulu masa sekolah rendah suka sgt2 cikgu muzik sbb ajar main. . Kalau dekat mesti akak p..

    ReplyDelete
    Replies
    1. AIMANIMAN: bestnya. Ade jugak peluang akk main angklung kan. Sy ni pas kawen baru la dpt merasa main angklung. Huhu

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara