VVIP Yang Terhormat

20.9.12

Yuna Akui Berpisah Dengan Qi

Teka teki hubungan cinta antara mereka berdua kini akhirnya terlerai juga apabila Yuna sendiri mengakui yang ikatan cinta antara mereka sudah tidak seperti dahulu.

Dalam kenyataan terbaru kepada GUA hari ini, Yuna mengakui yang dirinya kini telah kembali solo & sepakat bersama Qi untuk tidak terikat dengan komitmen kepada sesiapa.

“Susah, sebab saya di sana (Amerika Syarikat) dan dia di sini. Saya hormati kemahuan dia, dan dia juga hormati kemahuan saya,” ujar Yuna baru baru ini.

Yuna turut mengatakan keputusan ini di’ambil supaya masing masing boleh menumpukan lebih perhatian kepada karier dan Yuna & Qi kini masih berkawan seperti biasa.

“Jarak jauh memang menyulitkan untuk saling berhubungan. Jadi, adalah lebih baik kami beri ruang kepada diri masing-masing,” tambah Yuna yang kini single but not available.

Dari gaya Yuna, nampaknya semacam ada harapan untuk hubungan ini apabila beliau meminta peminat mendoakan yang terbaik untuk hubungan mereka di’masa hadapan.

Sumber : RotiKaya
Gambar kenangan bersama Yuna semasa AJL 2012 yg lalu :)
Footnote: Mereka sememangnya merupakan pasangan yg sama cantik, sama padan. Since tau mereka ni couple, saya mmg suka sgt. Andainya telah tertulis jodoh mereka bersama, syukur alhamdulillah. Sama-samalah kita doakan ya :)

23 comments:

  1. la..dh putus ke..dorang sebenarnya nmpk sgt serasi..

    ReplyDelete
  2. alahai bab gambar bawah sekali tu yg buat i jeleshhh ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEEDAZ: hihihi. Kebetulan bilik persalinan yuna dekat ngan kitorg :)

      Delete
  3. gitulerkan adatnyer .. masing2 sibukkan.. apa2pun jodoh pertemuan Allah yang tentukan... moga masing2 dapat jodoh yang terbaik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: jodoh ajal mau tu semua di tgn Tuhan. Kita hny mampu merancang tp dia yg tentukan segalanya

      Delete
  4. Replies
    1. SHERWIEYNA: bnyk dugaan percintaan jarak jauh ni. Huhu

      Delete
  5. ish... berpisah jugak diorang ni.. xpla. mgkin ade yg terbaik menanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. NOR ZILLA: InsyaAllah. Doakan yg terbaik utk mereka :)

      Delete
  6. sue kalau nak promote bisnes sue...sue kena buat la satu banner berukuran 125x125 utk nk tampal kat situ..nanti bgtau kak fieda balik ye kat komen..

    ReplyDelete
  7. Alahai sayangnya...M suka sangat tengok couple ni...harap2 Ada la jodoh depa nanti

    ReplyDelete
  8. ok juge dorg bagi ruang kat diri masing2 kan.. dlm hati tetp ada taman tu hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. RIRI YOORIN: hihi..betul tu. Kita perlu ada ruang masa utk diri sendiri

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara