VVIP Yang Terhormat

20.9.12

BLOGLIST KESUMA ANGSANA

Hai semua. Assalammu'alaikum WBT. Pagi ni nak join segmen lagi. Segmen kali ini adalah anjuran sis Kesuma Angsana. She is my top commentators tau! Thanks sis sbb selalu tinggalkan jejak kt blog saya yg suam2 kuku ni. Thanks for your support. Saya sgt menghargainya!


Bagi membalas jasa baik dan kesetiaan sesama rakan blogger, saya akan cuba join segmen/GA/contest yang dianjurkan oleh rakan blogger sekiranya mempunyai kelapangan dan kesempatan. InsyaAllah.

Saya meminati blog KA sebab segala info sharing yang KA berikan sgt menarik. X kira apa topik sekalipun, mmg sgt2 berguna utk kita semua yg boleh dijadikan panduan. Walaupun kita x pernah bersua muka, namun dgn keramahan KA membuatkan saya tidak jemu-jemu utk bertandang ke blognya. Seronok dpt rakan blogger mcm KA ni. Walau sibuk mcmana pun, beliau akan tinggalkan jejak kat entry2 saya.

Kalau korang nak tau, nama sebenar KA adalah Nor Haniza bt Zakaria. KA menetap di Hulu Langat, Selangor. (mcmane saya tau? biarlah rahsiaaa....) Semoga persahabatan di alam maya ini akan berkekalan hendaknya. Dan sekiranya berpeluang, saya nak jugak bersua muka dgn KA. Mana tau kalau ada kelapangan, boleh la jumpa :)

Bagi yang nak join segmen anjuran KA ni, jom klik kat banner.


Tarikh Tutup : 26 September 2012 (12 pm)

Jadi, tunggu apa lagi? Jomlah sama-sama kita meriahkan suasana hari raya sambil2 menambah kenalan.

All the best!

26 comments:

  1. tq sudi join ye sue, sgt2 KA hargai, pjng lebar cerita tu, tp jgn sampai bubuh alamat umah KA udah lah ye hehehe.. Luv u ketat2 juga!

    ReplyDelete
  2. Suka baca blog KA >_<. Ok...nnt nak join gak.

    ReplyDelete
  3. wow... macamni la br bagus. salaing appreciate satu sama lain.. hugs kak sue ketat2 jugak.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. NOR ZILLA: thihihi. Tu la, nk cari followers yg setia ni bkn sng tau. Syg awk jugak :)

      Delete
  4. menarik kisah cinta sue,,,awak ni cukup tabaj bagi sya....cubit2 nuffnang awak

    ReplyDelete
  5. owh dah join yerk, masz nak join juga kalu ada kesempatan nanti...

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen....kl free nnt M pun ingat nak join gak

    ReplyDelete
  7. kunjungi sahabat
    dari segmen yang sama
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/bloglist-kesuma-angsana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. AL-FATHCOM: TQ. Done follow u too. Salam perkenalan :)

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara