VVIP Yang Terhormat

14.9.12

Maafkan Saya -_-"

Assalammu'alaikum WBT.
Salam Jumaat. Salam 1 Malaysia. Morning kawan2!

Saya ingin memohon ampun maaf banyak2 sebab tak dapat nak reply komen korang kat few of my entry.
Lately ni, saya agak bz. Isnin, sempat update skit2.
Tapi still x dpt nk reply komen korang.
Nak BW pun x brp nak sempat. Huhuhu. Sorry sgt2 ye.
Then, Selasa-Khamis, away from office for 3 days exam.
Hari ni baru saya masuk office n dapat update ape yg patut.
Nanti saya akan reply korang punya komen ya. ^_^


To all my new followers, welcome to my life.
Semoga persahabatan di alam maya akan berkekalan hendaknya.
Saya akan cuba follow one by one ye.
(jgn risau, saya mesti akan follow punya. hehe)

Senyumlah senyumlah ahai cik mek molek :P
Footnote : Hari ni ada openhouse lagi. Pagi tadi hanya makan 2 keping biskut je. Hehehe. So, my stomach was so empty now. Dah ready utk dipenuhkan.. :P

16 comments:

  1. Salam singgah dan follow (^_^)...kalau sudi jenguklah ke http://shumie-dz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. MIA KASSIM: tq. Selamat berkenalan. Done follow u :)

      Delete
  2. good luck for your exam sue..ema semalam tk sempat nak BW.gara-gara oh di opis ni

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. LEILY: Alala kak. Xde la sweet mane pun. Sy biasa je. Tu sume ilusi optik je tu. Kihkih

      Delete
  4. Replies
    1. ZATIL HULWANI: mekasih dik. Anugerah pinjaman dariNya. Syukur alhamdulillah

      Delete
  5. bila aku nak pas duit raya anak ko ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAHIDA: Saya ade je kt ofis ni. Meh dtg tmpt saya meh. Hihi

      Delete
  6. kawan kita ttp kawan ok...
    faham sangat kadang kita sibuk.. so jangan risau akak faham...
    comel u sue dah macam juma lak akak tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: Tu la kan. Kdg2 tetiba menyepi je tgh bz le tu. Hihi

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara