VVIP Yang Terhormat

11.9.12

Jom Naikkan Trafik Blog!

Hari ni nak join segmen anjuran Mak Dara pulak.


Syarat-syaratnya:
1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog! dan link kan ke entry. DONE!
2. Tepekkan banner di atas. DONE!
3. Tuliskan serba sedikit tentang blog anda. DONE!
4. Setelah selesai, letakkan url entry anda di komen box di blog Mak Dara. DONE!

Tarikh Tutup : HARI INI (6 PETANG)

Menarik tentang blog saya:

Header:
Header ini dihasilkan dan diedit sendiri oleh saya dgn menggunakan gambar semasa majlis pernikahan saya bersama insan tersayang. :)

Gambar:
Penyatuan dua jiwa, satu cinta kukuh dalam erat genggaman.
Segala suka duka, susah senang dilalui bersama.

A Wife A Mummy A Daughter:
Memberi gambaran kpd blogger yang empunya blog merupakan seorang isteri kpd suami tercinta, seorang ibu kpd 2 orang anak dan juga seorang anak kpd abah mak saya.

Tagline "She's strong enough to walk away, but broken enough to look back":
Segala yg berlaku di kehidupan silam, menjadikanku seorang yang KUAT, TABAH dan SEMANGAT utk melalui kehidupan mendatang. Segala kehidupan lampau yang pernah dilalui dan hadapi sememangnya memeritkan, namun di dalam kepahitan itu, tercalit sebuah kemanisan yang tak mungkin dilupakan. Akan kubukukan itu sebagai kenangan abadi. Akan kukumpulkan segala kekuatan utk meneruskan kehidupan mendatang bersama-sama yang tersayang.
Footnote : Salam perkenalan dari saya buat semua blogger yang baru pertama kali singgah ke blog ini. Dgn adanya segmen2 sebegini, dapatlah kita tambah kenalan di alam maya. :)

47 comments:

  1. sya join jgak...

    http://amarulsamsudin.ml.my/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMARUL SAMSUDIN: tq. Selamat berkenalan. Done follow u :)

      Delete
  2. dari segmen sama .. dtg melawat n follow ^^

    jom ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. YANA AINA: tq. Selamat berkenalan. Done follow u :)

      Delete
  3. akak, sy tak leh bukak belog Mak dara ni.. Jdinya, tak dapat la join :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. RINA ELLISA: ala yeke..huhu..xpe, next tima bole join lg

      Delete
  4. tak sempatler akak nak buat.. nak gak naikkan trafik blog akakni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: yeke..xpe kak. Nnt klau ade bole join lg

      Delete
  5. Replies
    1. SZUMIKA SAKNI: tq. Selamat berkenalan. Done follow u :)

      Delete
  6. Erkkkk saya masih cari mood berblogging nih huhuhu

    ReplyDelete
  7. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Nur singgah malam buat spotchek..hihihi.. :D

    ReplyDelete
  10. singgah sini kenal-kenal ... ;=)

    http://secretwordfromheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. singgah sini kenal-kenal ... ;=)

    http://secretwordfromheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini...

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  13. hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
    ammyzyliyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  15. Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal dan singgah dari segman mak dara...
    saya follow sini do n visit me back ;) http://b1tt.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. hi... singgah sini dari segmen mak dara.. =).. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  18. hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  19. Dari segmen mak dara….done follow ;)

    http://betakupu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Nice header..:) Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
  21. Salam ziarah dari blog Mak Dara...


    Follow sini

    ReplyDelete
  22. jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  23. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  24. datang daari BloG mak dara

    http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  26. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan kak :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    p/s: sy tertarik dgn header akak..cantik sgt !! :)

    ReplyDelete
  28. kunjungi sahabat dari segmen yang sama
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  29. Thanks semua..saya akan terjah dan follow ur blog one by one k.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara