VVIP Yang Terhormat

19.7.12

Today is My Day. Happy Birthday!



Terdengar suara tangisan di pagi hari
Detik jam 7.03 pagi 19 Julai 1983
Lahirlah seorang puteri ke-4 buat Abu Bakar & Siti Zaleha
di Hospital Besar Seremban, Negeri Sembilan
Dilahirkan secara normal dgn berat 2.9kg
Alhamdulillah...

Hari ini, genap usiaku yg ke 29
Masih diberi peluang menghembus nafas di bumiNya
Masih diberi peluang bersama-sama insan yg disayangi
Masih diberi peluang berkongsi suka duka bersama mereka
Masih diberi peluang utk mengajar dan belajar
Masih diberi peluang utk sayang dan menyayang
Masih diberi peluang utk bercinta dan mencinta
Masih diberi peluang utk beribadah kpdNya
Syukur alhamdulillah...




Footnote: Terharu dengan kejutan dari my dear hubby dan anak-anak (menangis gembira). Syukur mereka sentiasa bersama-sama susah senang, suka duka, pahit manis dlm kehidupan saya. Alhamdulillah ^_^ 


Oh ye, jangan lupa undi saya utk Contest Mega2012 Hazwan Hairy. Apa kata korang ttg my blog header tu? Kalau cantik dan rase ulasan tu sgt menarik minat korang, sila LIKE ok! I really need your support. Thanks guys!!

42 comments:

  1. hepy birthday to u...
    hep birthday to you...
    hepy birthday to akak suria..
    hepy brthday to u....
    semoga pnjg umr murah rezeki akak :-)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir ye Suria, moga pjg umur, murah rezki dn terus diberkati amin2

    ReplyDelete
  3. Kak Sue rupenye....sebaya ngan hasben saya...Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan Siti Suriati...Allah selamatkan kamu...semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia sampai syurga dan senyum2 slalu tau...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZATIL HULWANI: oyeke..hehehe..thanks dik atas doa. senyum tu mmg slalu mcm awk jugak. hehehe :D

      Delete
  4. alahaiiiii suweet!!! lieya suke tgk pic lame tu...sgt2 nostalgia gituuuu.....

    hepi besdei dear...semoga diberi kesihatan dan sentiase dimurahkan rezeki.....semoga sentiasi diberkati Allah swt...amin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: haaa..gamba lelame tu mmg nostalgik. thank u sygku :D

      Delete
  5. asalam ... heppy besday ... didoakan agar sihat sejahtera dan dimurahkan rezki ... selamat menyambut bulan ramadhan jugak ...tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ABG AJAK: wkumslm. terima kasih daun keladi. amin :D

      Delete
  6. hapy b'day sis
    semoga mendapat kebahagian di dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  7. Hepi besday, Sue... semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki... sentiase happy ngan family yg ceria...

    ReplyDelete
  8. happy birthday to u..may allah bless u..:-)

    ReplyDelete
  9. hepi birthday sis

    http://kamiboolat.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Happy birthday kak.. :)

    Sama hari jadi dengan mak sy hari ni..

    Semoga bahagia & di murahkan rezeki selalu.. Amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. RINA ELLISA: thanks dik. send my wish n regards to ur mom tau. :)

      Delete
  11. dah wish kt fb..tetap nak wish kat sni gak!

    to sue, epy besday dear~~~ moga panjang usia mu, dimurahkan rezki, di beri kesihatan yg baik, di permudahkan urusan dunia dan akhirat dan semoga berbahagia bersama orang2 tersayang.... ida takde hadiah nak bagi, ida kiss sket kat pipi yang gebu tu eh...muahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: thank u sygku! terharu sesgt. thanks so much atas ingatan dan doa. :D

      Delete
  12. Happy birthday!!
    semoga tahun ni lebih baik dari tahun2 sebelumnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. IZLA: thanks dear. dh wish kt Instagram, wish kt blog lg. terharu sgt2 *sob sob*

      Delete
  13. happy2 birthday... semoga bahagian disamping keluarga tercinta...

    ReplyDelete
  14. happy birthday k.sue cyg..semoga sentiasa dlm rahmat ilahi hendaknya..
    :)
    we share same birthmonth..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. PRETTYWRITE: thanks so much dik. tu la kan, ramai yg lahir bln ni. hehehe :D

      Delete
  15. happy besday
    semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. follow u

    ReplyDelete
    Replies
    1. ATIERIN: terima kasih atas ucapan dan doa. thanks for following me too! :D

      Delete
  16. Sue hepi bday.semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa berbahagia di samping family tersayang.

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir sue..maaf lambt dtg sini..
    semoga hidup sentiasa diberkati..

    ReplyDelete
  18. As salam Suria,

    Marya terlewat sikit but still Happy Birthday to you dear! Have a wonderful one! Barakallahufik...

    Selamat menyambut ramadhan! May ALLAH shower you with His bless insya'ALLAH... Ameen... Header tu mmg cantik... Nnt sy vote k :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. MARYA YUSOF: wkumsalam. thanks dear for the wish n du'a..thanks again :D

      Delete
  19. epi besday..moge dimurahkan rezki
    dan bahagia kekal ke akhir hayat..amin

    ReplyDelete
  20. hepi bday!
    sama tarikh ngan atok Zakwan+Nayli! =p

    moga pjg umur n murah rezki
    moga bahgia di samping mereka2 tersayng, k! :)

    ReplyDelete
  21. happy belated birthday...sama birthday dengan my daughter

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara